03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vai Stabiņa tiešām ir pazudusi? (video)
Vai Stabiņa tiešām ir pazudusi? (video)
Autors: Apollo.lv / 7. augusts 2013, 11:58
Pirms diviem mēnešiem it kā sākta korupcijā apsūdzētās Rīgas domes amatpersonas Ārijas Stabiņas meklēšana, taču pagaidām par viņas atrašanās vietu ziņu nav. Vai likumsargi šo personu vispār meklē, paliek atklāts jautājums.

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums «Panorāma» otrdien ziņoja: tas, vai Stabiņa tiešām pazudusi no tiesībsargājošo iestāžu redzesloka, nav zināms, jo, iespējams, apmaiņā pret informācijas sniegšanu, Stabiņai nodrošināta liecinieku aizsardzības programma.

Tā uzskata arī bijušais Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta direktors Aleksandrs Aļeksejenko (GKR), kurš amatu zaudēja neilgi pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) veiktās kratīšanas.

LTV atgādina, ka iepriekš izskanējušas ziņas, ka mīklaini pazudusī Stabiņa ir aizbraukusi uz Ēģipti, bet likumsargi viņu meklē tikai Latvijā. Ja Stabiņa atrodas Ēģiptē, jārēķinās, ka Latvijai un Ēģiptei nav līguma par personu izdošanu.

«Ir priekšnoteikums, lai izsludinātu personu starptautiskajā meklēšanā. Ir jābūt ziņām, ka persona ir atstājusi Latvijas teritoriju,» KNAB preses pārstāve Inta Šboha.

KNAB neizpauž informāciju par Stabiņas meklēšanas gaitu, kā arī neatklāj vai par viņas atrašanās vietu saņemtas ziņas no kādiem citiem avotiem.

Savukārt Aļeksejenko LTV stāstīja, ka Stabiņa viņu, visticamāk, ir apmelojusi. Viņš nekādus noziegumus nav paveicis un Latviju negrasās pamest.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ārija Stabiņa, Latvijas Televīzija, video

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats