25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Atklāj neglaimojošu patiesību par ķirurgu no Rīgas, kas asi kritizē Latviju (video)
Atklāj neglaimojošu patiesību par ķirurgu no Rīgas, kas asi kritizē Latviju (video)
Autors: Apollo.lv / 27. jūnijs 2014, 12:53
Latvijas Ārstu biedrības prezidents Pēteris Apinis asi reaģējis uz ceturtdien Latvijas medijos publicēto informāciju par ārstu no Rīgas Sergeju Matasovu, kurš devies uz Doņecku, lai sniegtu medicīnisku palīdzību.

Apinis atklāj, ka Latvijas ārstu reģistrā Sergeja Matasova vārds nav atrodams, kas nozīmē, ka šis mediķis vismaz pēdējos astoņus gadus Latvijā nav strādājis, raksta Apollo.lv.

Apinis norāda, ka «kolēģim Matasovam» ir bijis sertifikāts uroloģijā, nevis ķirurģijā vai traumatoloģijā, līdz ar to viņš nespecializējas tajā jomā, kas nepieciešama Doņeckas kaujiniekiem.

Kopš 2002.gada Matasova sertifikāts nav pagarināts un Matasovs nav ieradies uz resertifikāciju, proti, nav varējis uzrādīt savu padarītā darba apjomu un savu veikumu tālākapmācībā.

Pēc Latvijas Ārstu biedrības rīcībā esošās informācijas kolēģis Matasovs kā urologs nav strādājis stacionārā, tātad – nav operējis. «Grūti pateikt, cik lielu pienesumu karadarbības plosītajā Doņeckā sniegs ambulators urologs, kas ilgus gadus nav praktizējis,» spriež Apinis.

Viņš arīdzan mīklaini norāda, ka iemesli, kāpēc Matasovs pārstājis praktizēt, pēc šobrīd pieejamās informācijas ir viņam neglaimojoši. Sīkāk gan Latvijas Ārstu biedrības prezidents nepaskaidro.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Pēteris Apinis, Ukraina, video

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats