27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Depardjē ieradies pie Putina pēc pases
Depardjē ieradies pie Putina pēc pases
Autors: NRA.lv / 5. janvāris 2013, 18:36
Franču aktieris Žerārs Depardjē šodien atlidojis uz Maskavu, lai tiktos ar prezidentu Putinu un saņemtu savu jauno Krievijas pasi, vēsta Krievijas mediji.


Kā medijiem apstiprinājis Krievijas prezidenta Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, "šis ir privāts brauciens un pilnīgi iespējams tiksies ar Putinu."

Jau ziņots, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien,3.janvārī, parakstīja dekrētu, ar kuru slavenajam franču aktierim Žerāram Depardjē tiek piešķirta Krievijas pavalstniecība. Kā skaidro Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, Depardjē pilsonība tiek piešķirta, ņemot vērā viņa lielo ieguldījumu Krievijas kinematogrāfa attīstībā.

Jāatgādina, ka decembra sākumā Žerārs Depardjē paziņoja, ka atsakās no Francijas pases un dodas "nodokļu trimdā" uz Beļģiju. Depardjē iegādājies īpašumu Beļģijā un gatavojās pārcelties uz dzīvi nelielajā Nešinas ciematā, kas atrodas kaimiņvalstī, pavisam tuvu Francijas robežai. Tur jau apmetušies aptuveni 2800 bagātu francūžu, vairoties no sociālistu valdības ieceres aplikt ar 75% nodokli gada ieņēmumus, kas pārsniedz miljonu eiro (702 800 latus).

Depardjē neilgi pēc sava paziņojuma tikās sarunā ar Francijas prezidentu Fransuā Olandu paziņoja, ka viņa aizbraukšanas galvenais iemesls ir netikai nodokļi, bet arī "briesmīgie mediji", kuri viņu vajājot un veids kā žurnālisti vajā jebkuru veiksmīgu un iniciatīvas un darbīguma pilnu cilvēku, izsaucot viņam riebumu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Dmitrijs Peskovs, Krievija, pase, Vladimirs Putins, Žerārs Depardjē

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats