06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Bez kaklasaites » SC kandidāts nolād un rupji apsaukā vēlētājus (video)
SC kandidāts nolād un rupji apsaukā vēlētājus (video)
Autors: Apollo.lv / 5. jūnijs 2013, 12:03
Politiskās apvienības «Saskaņas centrs» (SC) deputāta amata kandidāts Marats Kasems, kurš kandidēja uz vietu Salaspils novada domē, rupji nolamājis vēlētājus.

Internetā publicētajā video Kasems velta savus vārdus visiem vēlētājiem, kas nav balsojuši par viņa pārstāvēto politisko spēku, šādi acīmredzot paužot sašutumu par, viņaprāt, mazo SC pārstāvniecību jaunievēlētajā domē.

«[..] Šodien jūs nobalsojāt par [partijas «Vienotība» deputāta amata kandidātu Raimondu] Čudaru. Par šito [cenzēts]… Par viņa partiju «Vienotība» [cenzēts]. Bet vajadzēja balsot par «Saskaņas centru». Un jūs izdarījāt nepareizi, jūs balsojāt par «Visu Latvijai!», «Vienotību» un zaļajiem zemniekiem. Jūs dzīvosiet četrus gadus [cenzēts], un katru rītu celsieties un nožēlosiet savu izvēli. Ēdīsies visādu mēslu un domāsiet, kur ir nauda [cenzēts],» sacīja Kasems.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā publicētā informācija, no SC Salaspils novada domē ievēlēti četri deputāti, taču Kasems palicis vien astotajā vietā. Par viņu plusiņus ievilcis 131 cilvēks, bet svītrojuši 44 vēlētāji.

Brīdinām, ka video dzirdama necenzēta leksika!




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Marats Kasems, Saskaņas Centrs, video

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk