26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Ryanair izdomā interesantu paņēmienu, kā izvilināt no pasažieriem naudu
Ryanair izdomā interesantu paņēmienu, kā izvilināt no pasažieriem naudu
Autors: Apollo.lv / 18. janvāris 2013, 17:39
Īru zemo cenu aviokompānija «Ryanair» atkal pamanījusies atrast veidu, kā papildus nopelnīt, piedāvājot saviem pasažieriem piedalīties spēlē, kurā var laimēt naudas atmaksu par nopirktajām biļetēm.


Ārvalstu mediji ziņo, ka biļešu iegādes procesa noslēgumā aviokompānija piedāvā samaksāt papildu 3, 4 vai 5 britu mārciņas un piedalīties spēlē.

Tiem, kas ieliek ķeksīti un piekrīt piemaksāt, lai piedalītos spēlē, jāatbild uz kādu vispārzināmu jautājumu par ģeogrāfiju, vēsturi, zinātni vai izklaidi un sportu. Ja atbilde ir pareiza, klients kvalificējas izlozei.

Aviokompānijā sola, ka katru nedēļu tiks izlozēti vismaz trīs laimīgie, kuri desmit nedēļu laikā saņems atpakaļ naudu, kas samaksāta par biļetēm.

«Ryanair» preses pārstāvis gan medijiem nevarēja nosaukt precīzu skaitli, cik cilvēku jau piekrituši piedalīties spēlē, tomēr informēja par pirmo laimīgo, kuram tiks atmaksāti 676 eiro.

Kā zināms, īru zemo cenu aviokompānija nereti izcēlusies ar dažādiem paņēmieniem, liekot pasažieriem samaksāt vairāk. Tāpat no aviokompānijas vadības izskanējušas arī neordināras idejas papildu peļņas gūšanai, piemēram, stāvvietas lidmašīnā, tualešu aizvietošana ar papildu sēdvietām utt.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ryanair

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats