26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Pauls: Ievēroju, ka pēc «Krājbankas» kraha «Vienotības» biedri sāk labāk ģērbties
Pauls: Ievēroju, ka pēc «Krājbankas» kraha «Vienotības» biedri sāk labāk ģērbties
Autors: Apollo.lv / 10. februāris 2013, 21:09
Maestro Raimonds Pauls prognozē, ka Satversmes tiesas spriedums «Krājbankas»  lietā viņam būs nelabvēlīgs. Cīņu par mūža iekrājumu atgūšanu viņš sauc par smagu pārdzīvojumu, vēsta TV3 raidījums «Nekā personīga» .


Pauls: Ievēroju, ka pēc «Krājbankas» kraha «Vienotības» biedri sāk labāk ģērbties

Par tiesas gaitā saņemto pārmetumu, ka Pauls tagad apstrīd likumus, kurus pats reiz Saeimā pieņēmis, viņš neapvainojas. Viņš neesot ne jurists, ne finansists, tādēļ visas likumu nianses nav varējis pārzināt. Tāpat viņš nav zinājis, ka vienai bankai nedrīkst uzticēt tik lielu naudas summu.

«Nē, es pat neturu aizvainojumu, es vienkārši laikam daudz ko nesaprotu, neesmu ne jurists, ne kas...Bet, nu līdz ko bija pasludināts tas «Krājbankas» bankrots, es ievēroju, ka «Vienotības» biedri sāk arvien labāk ģērbties. Un es te pat, kā redzēju televīzijā, pirmajā kanālā, tas [finanšu ministrs Andris] Vilks (V) saģērbies, tāda ļoti moderna frizūra viņam ir..., nu, redz, mēs jau paliekam slaveni ne tikai ar dziedātājiem,»  saka Pauls.

Tomēr vislielākais aizvainojums komponistam ir uz «Krājbankas»  bijušajiem īpašniekiem. Neviens no viņiem šajā laikā ar Paulu nav pat mēģinājis sazināties un kaut vai atvainoties. Arī ne bijušais bankas prezidents Ivars Priedītis, kurš vēl pāris dienas pirms bankas kraha Paulam apgalvojis, ka viņa nauda ir drošībā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Krājbanka, nauda, Nekā personīga, Raimonds Pauls, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats