26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Āboltiņa paredz grūtu partiju sastrādāšanos jaunajā valdībā
Āboltiņa paredz grūtu partiju sastrādāšanos jaunajā valdībā
Autors: BNA / 28. janvāris 2016, 8:59
Pirms valdības izveides ir izteikti daudz apvainojumu no koalīcijas partneriem, ka sastrādāties jaunajā valdība būs grūti, tā šorīt intervijā Latvijas Radio sacīja partijas "Vienotība" līdere Solvita Āboltiņa.



Viņa prognozēja, sadarbība nākamajā valdībā ar koalīcijas partijām būs grūta, jo dzirdami pārāk daudz apvainojumu, par piemēru minot, Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) līderi Augustu Brigmani un Ventspils mēru, ZZS neoficiālo līderi Aivaru Lembergu. "Darbs būs sarežģīts," piebilda Āboltiņa.

Vienlaikus Āboltiņa uzsvēra, ka "Vienotība" neatbalsta jaunu ministriju veidošanu, taču par vienu no partijas prioritātēm nosauca Demogrāfijas lietu ministriju, kuru plāno dibināt Nacionālā apvienība (NA).

Tā kā "Vienotība" nav tikusi pie sešām ministrijām, viņa paredzēja, ka partija daudz uzstājīgāk prasīs finansējumu pārvaldītajām nozarēm.

Jau vēstīts, ka nesaņemot iepriekš vēlamo ministru pārvaldību, partija “Vienotība” piedāvājusi jaunu variantu – uzticēt tai Veselības ministrijas un Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas vadību.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Solvita Āboltiņa, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats