01. maijs, Trešdiena
Vārda dienas: Ziedonis
Sākuma lapa » Sabiedrība » ZRP: kāds ļaundaris uzdodas par partijas biedru un izsūta cieņu aizskarošas mēstules
ZRP: kāds ļaundaris uzdodas par partijas biedru un izsūta cieņu aizskarošas mēstules
Autors: Apollo.lv / 6. februāris 2012, 19:11
Kāds viltvārdis, kurš uzdodas par Zatlera reformu partijas (ZRP) biedru, ir sūtījis cieņu aizskarošas mēstules daļai partijas biedru, prettiesiski un nelikumīgi izmantojot biedru e-pastu adreses, portālam «Apollo» pavēstīja ZRP izpilddirektors Ivo Valdovskis.


«Diemžēl mums nav zināmi mēstuļu sūtītāju patiesie motīvi, taču varam minēt, ka šī rīcība ir izmisīgi un savtīgi centieni destabilizēt situāciju partijā, redzot, ka dienu no dienas organizācija nostiprinās, biedru atbalsts pieaug un iespējas manipulatīvā veidā iegūt ietekmi samazinās,» norāda ZRP pārstāvis.

Patlaban ZRP birojā saņemtas neskaitāmas sašutuma pilnas vēstules no biedriem par viņu e-pastu adrešu izmantošanu šāda veida mēstuļu sūtījumiem.

ZRP ir demokrātiska organizācija, kurā augstu vērtē biedru viedokli. Tapēc pašlaik notiek regulārs dialogs ar partijas nodaļām, aktīvi strādā partijas biedru darba grupas, regulāri tiek organizētas biedru tikšanās ar partijas Saeimas deputātiem un ministriem, partijas virzītās politikas tiek skaidrotas un apspriestas kopīgos semināros, uzsver Valdovskis.

ZRP biedru savstarpējā sarakstē izskanot aicinājums meklēt jaunus līderus un mainīt partijas statūtus un Ētikas kodeksu, lai novērstu pašreizējo autoritārismu un reģionālajām nodaļām piešķirtu lielāku rīcības brīvību, raksta laikraksts «Neatkarīgā», atsaucoties uz tās tās rīcībā nonākušu ZRP biedru saraksti.

Biedru grupa, kā sevi dēvē vēstuļu autori vai autors, uzskata, ka «pašlaik jebkurš, kas mēģinās atklāti kritizēt kodolu, saskaņā ar Ētikas nolikumu un statūtiem dienas laikā var tikt izslēgts no partijas, neļaujot publiski aizstāvēt savu viedokli».

Sarakstē pausti arī vēl citi līdzīgi uzskati, kuros kritizēta situācija partijā.

ZRP 31.martā paredzēta kopsapulce. Visticamāk, kopsapulcē tiks pieņemts lēmums par atteikšanos no ZPR līdera Valda Zatlera uzvārda partijas nosaukumā un logotipa maiņu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ivo Valdovskis, ZRP

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats