19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakovs: ZRP būtu pelnījusi «ordeni par divkosību»
Ušakovs: ZRP būtu pelnījusi «ordeni par divkosību»
Autors: Apollo.lv / 1. marts 2012, 17:57
Saeimas balsojums pret pareizticīgo Ziemassvētku noteikšanu par svētku dienu ir kļūdaina rīcība un neveicina sabiedrības saliedētību, uzskata politiskās apvienības «Saskaņas centrs» (SC) līderis, Rīgas mērs Nils Ušakovs.


Ušakovs tāpat uzskata, ka Zatlera reformu partija (ZRP) būtu pelnījusi «ordeni par divkosību», jo iepriekš deklarējuši, ka pareizticīgo Ziemassvētkiem jābūt brīvdienai, raksta Apollo.lv.

««Vienotības» un Nacionālās apvienības pozīcija, nobalsojot pret pareizticīgo Ziemassvētku noteikšanu par svētku dienu, ir kļūdaina un neveicina sabiedrības saliedētību. Ar šo balsojumi viņi ir atgrūduši ievērojamu sabiedrības daļu, gan latviešus, gan krievus, kuri pieder pareizticīgai vai vecticībnieku baznīcai. Taču abas šīs partijas jau no paša sākuma skaidri pauda savu attieksmi, pasakot, ka balsos «pret»», norāda Ušakovs.

«Savukārt Zatlera Reformu partija ne reizi vien publiski atbalstīja ideju par svētku statusa noteikšanu pareizticīgo Ziemassvētkiem. Taču šodien šīs partija deputāti, tikai un vienīgi politiku motīvu vadīti, nobalsoja «pret». Tieši šo balsu nepietika, lai 7.janvāris kļūtu par svētku dienu. Par šādu rīcību Zatlera Reformu partija viennozīmīgi ir pelnījusi ordeni par divkosību», uzskata Ušakovs.


Diskusija par rakstu (0) , Nils Ušakovs, ZRP

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats