01. maijs, Trešdiena
Vārda dienas: Ziedonis
Sākuma lapa » Sabiedrība » ZRP izpilddirektors: mums ir nolikts «kluss» mērķis
ZRP izpilddirektors: mums ir nolikts «kluss» mērķis
Autors: Apollo.lv / 29. februāris 2012, 12:26
Atbildot uz jautājumu, kādi ir Zatlera reformu partijas (ZRP) darbi pēc notikušā referenduma, ZRP izpilddirektors Ivo Valdovskis intervijā «Latvijas Avīzei» atklāja: «Mums ir nolikts «kluss» mērķis – nebūtu slikti, ja pēc trim gadiem ZRP darbotos ap 20% cittautiešu.»


Viņš skaidroja: «Tas skaitlis zināmā mērā reprezentē balsstiesīgo proporciju, un man liekas, ka iesaistīšanas ceļš ir tas, ko vērts attīstīt. Ka lietas varētu darīt kopā ar tiem krievvalodīgajiem, kuriem ir interese piedalīties, jo ne caur avīžu saziņu viņi kļūs lojāli, bet brīdī, kad redzēs tā darba augļus, ko viņi, procesā iesaistīti, dara sabiedrības labā kopā ar latviešiem.»

Nevajag sacīt, ka Latvijai lojālu krievu nav, raksta Apollo.lv. Jautājums ir par viņu īpatsvaru šodien, par to, kāds īpatsvars varētu būt sasniedzams pēc zināma laika - sacīja Valdovskis.

Viņš gan nešaubīgi atzina, ka vienmēr būs arī nelojālie krievi. «Mums jāpalielina to pirmo īpatsvars. Tādēļ, ka organizācijai jābūt gatavai pieņemt cilvēkus, kas dala vērtības ar mums,» viņš teica.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ivo Valdovskis, ZRP

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats