26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » RD „Vienotība”: Ušakovam jāatkāpjas, jo viņa rīcība nav rīdzinieku interesēs
RD „Vienotība”: Ušakovam jāatkāpjas, jo viņa rīcība nav rīdzinieku interesēs
Autors: BNA / 23. janvāris 2012, 18:57
Rīgas domes (RD) „Vienotība” deputāti uzskata, ka Rīgas domes priekšsēdētājam Nilam Ušakovam jāatkāpjas no ieņemamā amata, jo viņš, gaidāmajā referendumā, plāno balsot par krievu valodu, kā otru valsts valodu.


2009. gadā, sākot darbu Rīgas domē Nils Ušakovs teicās strādāt ikviena rīdzinieka labā, solot atjaunot uzticību Rīgas pašvaldībai, tomēr biežā viedokļu maiņa jautājumā par valsts valodas statusu, kā arī paziņojums 18. februārī balsot par krievu valodu, apliecina Rīgas domes priekšsēdētāja darba stilu un attieksmi pret Latvijas valsti. 

RD „Vienotība” deputāti uzskata, ka Rīgas domes priekšsēdētājam ar savu rīcību jārāda piemērs visiem pašvaldības iedzīvotājiem, bet, ja N.Ušakovs izrāda necieņu valstij, kurā dzīvo, tad viņš nav cienīgs ieņemt Latvijas valsts galvaspilsētas vadītāja amatu.

Šis nav tikai valodas jautājums, Ušakova attieksme pret līdzcilvēkiem ik dienu atspoguļojas domes darbā, klaji ignorējot un izturoties nievājoši ne tikai pret tautas vēlētajiem pārstāvjiem, skaidro deputāti.

Tā vietā lai pašvaldība kļūtu atvērta sabiedrībai, N.Ušakova vadītā dome pamazām kļūst par slēgta tipa iestādi. Nesen uzstādīta drošības kontrole un tiek gatavotas „īpašas” ieejas kartes atsevišķam cilvēku lokam.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nils Ušakovs, Rīgas dome, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats