01. maijs, Trešdiena
Vārda dienas: Ziedonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Septembrī notiks biznesa forums auto nozares profesionāļiem
Septembrī notiks biznesa forums auto nozares profesionāļiem
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 26. augusts 2013, 16:20
Uzņēmums Elva Baltic sadarbībā ar korporāciju Microsoft šī gada 17. septembrī rīkos bezmaksas  biznesa forumu auto nozares profesionāļiem "Mūsdienīga resursu pārvaldība auto nozares uzņēmumā".


Biznesa forums norisināsies 2013. gada 17. septembrī no pulksten 14.00 - 17.15 Microsoft Latvia birojā, Zaļajā ielā 1, Rīgā. Pasākuma formāts ir veidots tā, lai radītu brīvu un atvērtu diskusiju vidi, kur savā pieredzē par aktuāliem jautājumiem saistībā ar auto biznesam specializētu biznesa vadības tehnoloģiju izmantošanu ikdienā dalīsies ne vien Latvijas uzņēmumu pārstāvji, bet arī ārvalstu kompānijas no tādām valstīm kā Norvēģija un Islande.

Pasākuma laikā ir plānota tikšanās ar korporācijas Microsoft pārstāvjiem un uzņēmuma Elva Baltic auto biznesa ekspertiem, kuri diskutēs par aktuālām tēmām, kas skar jaunāko tehnoloģiju izmantošanu auto nozarē un atbildēs uz svarīgiem jautājumiem, piemēram, kā palīdzēt organizēt un atvieglot ikdienas darbu, padarot to produktīvāku  vai kādas iespējas šobrīd auto biznesā spēj nodrošināt mobilās tehnoloģijas?

Savukārt auto nozari pārstāvošie pašmāju un ārvalstu uzņēmēji dalīsies ar savu pieredzi jaunāko tehnoloģiju izmantošanā savā ikdienas darbā. Kā viens no ārvalstu visiem minams auto pārbūves uzņēmuma Arctic Trucks finanšu vadītājs Herjolfur Gudbjartsson no Norvēģijas, kurš diskutēs par iespējām izmantot Microsoft Dynamics un Elva Baltic piedāvātās tehnoloģijas, kas ir pielāgojamas specifiskām auto nozares prasībām.

Dalība biznesa forumā ir bezmaksas. Tā kā dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, visus interesentus lūdzam reģistrēties, aizpildot pieteikuma anketu Elva Baltic mājas lapā www.elvabaltic.lv, kur arī atrodama plašāka informācija par pasākumu. Neskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt pa tālruni: 67065115.

Biznesa forumu būs interesanti apmeklēt auto nozarē strādājoša uzņēmuma pārstāvim – uzņēmuma vadītājam, nodaļu vadītājiem, stratēģiskās attīstības plānotājam vai jebkuram citam darbiniekam, kurš ir ieinteresēt sava uzņēmuma tehnoloģiskajā attīstībā un darbības rādītāju uzlabošanā ilgtermiņā.



Diskusija par rakstu (0) , Biznesa forums, Elva Baltic, Microsoft

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats