27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Kā par Saeimas vēlēšanu rezultātiem vēsta Krievijas mediji
Kā par Saeimas vēlēšanu rezultātiem vēsta Krievijas mediji
Autors: Apollo.lv / 5. oktobris 2014, 22:51
Kremļa propagandas mediji par parlamenta vēlēšanām Latvijā vēsta, uzsverot, ka uzvarējusi «krievu» partija «Saskaņa». Tomēr tikai daži neatkarīgie mediji novērtē  Rīgas mēra Nila Ušakova partijas iespējas tikt pie varas.


«Russia Today» vēsta, ka ceturtdaļa pilsoņu nobalsojuši par «Saskaņu», kas pārstāv «krievvalodīgo iedzīvotāju intereses». Propagandas telekanāls uzskaita arī citu partiju sasniegto vēlēšanās, tomēr ziņojot par «Saskaņas» uzvaru, neuzskata par vajadzīgu vēstīt par partijas izredzēm veidot koalīciju, raksta Apollo.lv.

Arī «RIA Novosti» vēsta par «Saskaņas» uzvaru, bet ne par niecīgajām iespējām veidot jauno valdību. Vienlaikus gan tiek citēts Rīgas mērs un partijas līderis Jānis Urbanovičs, kurš norāda, ka prezidentam jādod iespēja tieši «Saskaņai» veidot valdību.

Tikmēr «Newsru.com» vēsta, ka vēlēšanās uzvarējusi «krievu» sociāldemokrātiskā partija «Saskaņa», bet nav ieguvusi varu. Medijs norāda, ka Ušakova partijai būs 25 vietas jaunajā parlamentā, taču tas nedod praktiski nekādas cerības veidot koalīciju.

Raidsabiedrības BBC ukraiņu versija savā publikācijā par vēlēšanu rezultātiem Latvijā norāda, ka «krievu partija» ir uzvarējusi, bet ne triumfējusi . BBC norāda, ka pašreizējā koalīcija jeb «Saskaņas» pretinieki kopumā ieguvuši ievērojami lielāku vēlētāju atbalstu.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Kremlis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats