26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ušakova uzvaras gājienu Rīgā varētu izmainīt tikai brīnums
Ušakova uzvaras gājienu Rīgā varētu izmainīt tikai brīnums
Autors: Apollo.lv / 26. maijs 2013, 21:34
Ja Rīgas domes vēlēšanas notiktu rīt, tajās pārliecinoši uzvarētu Nila Ušakova «Saskaņas centrs»  ar «Gods kalpot Rīgai», iegūstot 60% balsu, atsaucoties uz jaunāko sociologu firmas SKDS pētījumu,  vēsta TV3 raidījums «Nekā personīga».


Lai gan atbalsts Ušakova sarakstam mēneša laikā ir nokrities par 2%, tuvākie konkurenti – «Vienotība» ievērojami atpaliek un to atbalsta 12,5%. Trešajā vietā ierindojas Nacionālā apvienība ar 11%, tai seko Zaļā partija ar 5,8%.

Abas nākamās - Zemnieku savienība ar 3,4% un Reformu partija ar 2,6% paliek zem liktenīgajiem 5% un pašlaik domē neiekļūtu. Tādā gadījumā Ušakova saraksts viens pats varētu sastādīt visu Rīgas domes vadību.

Kaut ko izmainīt Ušakova uzvaras gājienā var gandrīz tikai brīnums, vēsta raidījums. Jo, lai situāciju vērstu par labu labēji centriskajām jeb latviskajām partijām, tām ir jāspēj piesaistīt ne tikai visi neizlēmušie vēlētāji, kuru šobrīd ir ap 17 %, bet arī jāpanāk, ka Ušakova saraksts pēdējā nedēļā zaudētu vismaz 10% savu līdzšinējo atbalstītāju.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nekā personīga, Nils Ušakovs, SKDS

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats