07. maijs, Otrdiena
Vārda dienas: Henriete, Henrijs, Jete
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Lattelecom darbiniekus ēnos 164 ēnas
Lattelecom darbiniekus ēnos 164 ēnas
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 11. februāris 2013, 16:14
13.februārī, karjeras izvēles akcijā Ēnu diena Lattelecom grupas uzņēmumu darbiniekus visā Latvijā ēnos 164 skolēni. 80 skolēni savu nākotnes profesiju varēs izmēģināt Lattelecom grupas uzņēmumos reģionos - Cēsīs, Rēzeknē, Liepājā un Ventspilī, savukārt 84 skolēniem 13.februāra darba diena noritēs Rīgā.


Lielākā skolēnu interese ir par biznesa procesu ārpakalpojumiem (14 ēnas), biznesa kontroles un analīzes procesiem (9 ēnas), sabiedriskajām attiecībām (11 ēnas), pakalpojumu un tehnoloģiju attīstību (10 ēnas), klientu apkalpošanu (10 ēnas) un informācijas tehnoloģijām, kam pieteikušās vairāk kā 30 ēnas dažādās specialitātēs.

„Informāciju un komunikāciju tehnoloģijas ir strauji augoša biznesa nozare, tāpēc mums ir vajadzīgi talantīgi jaunieši, kuri ir ieinteresēti mērķtiecīgi veidot savu nākotnes profesiju. Tas ir apsveicami, ka Ēnu dienā katru gadu piedalās aizvien vairāk skolēnu, jo šī ir viena no retajām iespējām jauniešiem sajust patieso biznesa garšu. Esam gandarīti, ka šajā dienā varēsim uzņemt 164 potenciālos darbiniekus, parādot tiem, kāda tad ir viena darba diena Latvijas lielākajā informācijas un komunikāciju tehnoloģiju uzņēmumā Lattelecom” stāsta Ingrīda Rone, Lattelecom personāla vadības direktore.

Reģionos ēnot pieteikušās atsevišķas klases - Lattelecom zvanu centrā Rēzeknē viesosies Rēzeknes Valsts ģimnāzijas 10.klases audzēkņi, Liepājā Lattelecom darbiniekus ēnos Liepājas 15.vidusskolas 11.klases audzēkņi, savukārt Cēsu kolēģus ēnos skolēni no Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas 11. un 12.klases. Ventspils 3.vidusskolas 10.un 11.klases skolēni darbosies Lattelecom klientu apkalpošanas centrā – veikalā, lai iepazīstoties ar klientu apkalpošanas speciālistu darba ikdienu.

Ēnu diena Lattelecom grupas uzņēmumos no rīta sāksies ar īsu ievadkursu par Lattelecom grupu, tad skolēni dosies ikdienas darbos, savukārt diena noslēgsies ar kopīgu diskusiju, kurā skolēni dalīsies ar iespaidiem un atziņām par darbā pieredzēto.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: ēnu dienas, Lattelecom

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats