17. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Rūdolfs, Viviāna
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » TV3: Cilvēki sašutuši par kanāla pazušanu, novērota kāda tendence
TV3: Cilvēki sašutuši par kanāla pazušanu, novērota kāda tendence
Autors: Apollo.lv / 9. aprīlis 2014, 15:06
Kopš TV3 vairs nav redzams «Lattelecom» interaktīvajā televīzijā, MTG birojā ik dienu tiekot saņemti neskaitāmi zvani ar jautājumiem un sūdzībām par to, ka vairs nav skatāms iecienītais kanāls, paziņojumā medijiem norāda TV3. Skatītāji gan telefona sarunās, gan e-pasta vēstulēs paužot gatavību atteikties no operatora, ja netiks rasta iespēja atkal skatīties kanālu TV3.


«Līdz šim «Lattelecom» nav izrādījuši ne mazāko interesei par iespēju atkal sēsties pie sarunu galda un parūpēties par saviem klientiem, lai tie atkal varētu baudīt kanāla TV3 programmu,» norāda TV3 sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Zandersone norāda ka aizvadītās nedēļas laikā dažādas valsts institūcijas ir paudušas savu nostāju par «Lattelecom» un TV3 domstarpībām - Konkurences padome paziņojusi, ka vēl vismaz mēnesi neiejauksies abu uzņēmumu sarunu procesā, vērtējot nepieciešamību uzsākt padziļinātu situācijas izpēti. Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija paudusi bažas, ka «Lattelecom» un TV3 strīda sekas var skart valsts drošību. Savukārt Patērētāju tiesību aizsardzības centrs norādījis, ka klienti ir tiesīgi lauzt līgumu ar «Lattelecom» bez soda sankcijām, jo netiek vairs piedāvāts kanāls TV3, pretēji tam, ko no savas puses publiski un atbildēs zvanu centrā paudis kabeļoperators, raksta Apollo.lv.

«Kamēr «Lattelecom» neatsāk sarunas un nav skaidra tālākā notikumu attīstība, TV3 cienītāji tiek aicināti sekot visām Latvijā veidotajām pārraidēm video portālā «TVPlay» un aplikācijā mobilajās ierīcēs gan tiešraidē, gan atkārtojumā sev ērtā laikā un vietā. Aizvadītās nedēļas laikā «TVPlay» apmeklētāju skaits ir palielinājies par vairāk kā 60%, kas skaidri apliecina, ka skatītāji vēlās sekot Latvijā veidotajām un iecienītajām pārraidēm,» saka Zandersone.

Zandersone vienlaikus norāda, ka TV3 ir skatītākais kanāls Latvijā arī aprīlī, tomēr ir novērota arī kāda tendence - ir palielinājusies Krievijas kanālu auditorija un PBK joprojām ir otrais skatītākais kanāls Latvijā, un NTV iekļuvis 4.vietā uzreiz aiz kanāla LNT.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Lattelecom, Marta Zandersone, TV3

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats