26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Nordea atzīta par labāko banku Rietumeiropā
Nordea atzīta par labāko banku Rietumeiropā
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 30. novembris 2012, 17:38
Laikraksta The Financial Times izdevums The Banker atzinis, ka Eiropas vadošo banku konkurencē Nordea ir labākā banka 2012. gadā.


Nordea ir pirmā Ziemeļvalstu banka, kas jebkad ieguvusi šo apbalvojumu lielāko starptautisko banku konkurencē. 

„Sarežģītu ekonomisko apstākļu un ierobežojošu nosacījumu laikā ir pašsaprotami, ka Nordea atzīta par gada labāko banku Rietumeiropā. Bankas īstenotais biznesa attiecību modelis ir izrādījies ārkārtīgi veiksmīgs, un šī banka banku nozarē izceļas ar stabilitāti un apdomību,” atzīst Braiens Keplens (Brian Caplen), izdevuma The Banker redaktors.

„Mēs esam lepni par šādu atzinību. Šādu rezultātu sasniegšana nebūtu bijusi iespējama bez kopīga Nordea komandas darba, ikviena darbinieka ieguldījuma un mūsu klientu izrādītās uzticības. Tas mūs motivē turpināt savu darbu pie nākotnes bankas veidošanas un vislabāko pakalpojumu nodrošināšanas mūsu klientiem,” uzsver Kristians Klausens (Christian Clausen), Nordea grupas izpilddirektors.

Nordea ātri pielāgojās saspīlētajiem makroekonomiskajiem apstākļiem un jauniem noteikumiem banku nozarē. Banka spēja ne tikai turpināt apkalpot savā klientu lokā jau esošās privātpersonas, mazos un vidējos uzņēmumus, kā arī starptautiskus uzņēmumus, bet arī piesaistīt jaunus klientus. Tomēr darbs turpinās visās bankas darbības jomās, lai turpinātu uzlabot klientiem sniegtos pakalpojumus un konsultācijas, kā arī nodrošinātu atbilstību jaunajiem finanšu tirgus noteikumiem.

„Mums ir bijis labs sākums, bet mēs gribam turpināt pilnveidoties, pastāvīgi uzlabojot mūsu klientiem sniegto pakalpojumu kvalitāti un nodrošinot stabilus finanšu rezultātus. Nepārtraukti attīstot mūsu apdomīgo bankas modeli un visās mūsu pakalpojumu jomās galvenokārt rūpējoties par klientu, mēs darīsim visu iespējamo, lai saglabātu savu spēcīgo pozīciju arī mainīgos banku nozares apstākļos,” piebilst Kristians Klausens.

Iepriekšējos trīs gados par labākajām bankām Rietumeiropā tika atzītas Santander (2011), BNP Paribas (2010) un HSBC (2009).

Nordea atzīta arī par 2012.gada labāko banku Somijā, savukārt Dānijā banka jau ceturto reizi pēc kārtas saņēma nacionālo apbalvojumu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: banka, Braiens Keplens, Nordea, Rietumeiropa, The Financial Times

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats