06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Zolitūdes traģēdijā cietušie ugunsdzēsēji saņem ziedojumus
Zolitūdes traģēdijā cietušie ugunsdzēsēji saņem ziedojumus
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 26. marts 2014, 11:55
Vakar, 25.martā, Latvijas Ugunsdzēsības muzejā Zolitūdes traģēdijā cietušajiem ugunsdzēsējiem glābējiem pasniedza ziedojumus 15300 eiro apmērā, ko ir savākuši Latvijas, Lietuvas un Igaunijas Rotari un Lauvu klubi. Tāpat ziedojumu vākšanā piedalījās Zviedrijas Nīčepingas Rotari klubs.


Pasākumā iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis izteica pateicību visiem ziedotājiem un pauda gandarījumu par to, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ugunsdzēsējiem glābējiem, kas visskarbāk izjuta Zolitūdes traģēdiju, savāktie ziedojumi palīdzēs turpināt rehabilitāciju un uzlabot viņu veselību.

Savukārt VUGD priekšnieka vietnieks pulkvedis Intars Zitāns izteica pateicību gan Rotari un Lauvu klubiem, gan sabiedrībai kopumā par plašo atbalstu, kas sniegts pēdējo mēnešu laikā.

Pasākumā piedalījās Igaunijas vēstnieks Latvijā Mati Vārmans, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks Intars Zitāns, kā arī Zolitūdes traģēdijā cietušie ugunsdzēsēji glābēji. Muzikālu priekšnesumu sniedza Laimis Rācenājs.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rihards Kozlovskis, VUGD, zolitūde

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats