26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Izsludina konkursu uz LVĢMC valdes locekļu amatiem
Izsludina konkursu uz LVĢMC valdes locekļu amatiem
Autors: Apollo.lv / 16. janvāris 2013, 11:40
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) izsludinājusi atklātu konkursu uz Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) valdes priekšsēdētāja amatu. Konkurss izsludināts arī uz diviem valdes locekļu amatiem, informē ministrijā.


No jaunā LVĢMC vadītāja tiek sagaidīta spēja nodrošināt gan kapitālsabiedrības pamatdarbību, tajā skaitā ienākumu palielināšana, gan vienlīdz būtiska ir spēja nodrošināt likumdošanai atbilstošu un pilnīgu finanšu dokumentāciju.

Lai nodrošinātu caurspīdīgu LVĢMC pārvaldību ilgtermiņā, tika pieņemts lēmums izsludināt konkursu arī uz valdes locekļu amatiem. Līdz ar to konkursā tiek meklēta visa uzņēmuma valde.

Pretendenti savus pieteikumus amatu konkursam un vīziju par LVĢMC attīstību var iesniegt 15 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas Latvijas oficiālā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

LVĢMC ir valstij piederoša sabiedrība ar ierobežotu atbildību, kuras kapitāldaļu turētājs ir VARAM. Tā galvenie mērķi ir vides informācijas apkopošana un informācijas sniegšana, zemes dzīļu resursu apzināšana un izvērtēšana, kā arī valstij piederošo bīstamo atkritumu apsaimniekošana.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: konkurss, LVĢMC, VARAM

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats