29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Veselīga dzīvesveida cienītājiem Atlētika dāvina 180 000 EUR
Veselīga dzīvesveida cienītājiem Atlētika dāvina 180 000 EUR
Autors: Publicitātes materiāls / 6. augusts 2014, 16:20
Rūpējoties par veselīga dzīvesveida popularizēšanu un tā priekšrocību izzināšanu, fitnesa klubu tīkls “Atlētika” piedāvā nebijušu iespēju – ikvienam interesentam iegūt savā īpašumā “Atlētikas” dāvanu kuponus, kuru vērtība kopumā sastāda 180 000 EUR. Konkurss norisinās sociālajā tīklā “Draugiem.lv” un tā noteikumi ir pavisam vienkārši – dalībniekiem ir jāatbild uz aktuāliem un aizraujošiem  jautājumiem par visu, kas saistās ar fitnesu, veselīgu dzīves veidu un fitnesa klubu tīklu “Atlētika” - jo vairāk pareizo atbilžu ir sniegts, jo lielāka ir dāvanu kupona vērtība.  


Būtiski ir tas, ka spēļu skaits nav ierobežots - tiek ņemts vērā labākais rezultāts un tas piedalās dāvanu kupona izlozē. Kupona summa tiek noteikta pēc pareizo atbilžu skaita testā, maksimālā dāvanu kupona iegūstamā vērtība ir – 75 EUR.  Lai piedalītos dāvanu kuponu iegūšanā, konkursa dalībniekiem ir jābūt "Atlētika fitness" lapas sekotājiem un jāievēro vienkārši konkursa noteikumi. Spēle Draugiem.lv norisinās no 4. - 13. augustam.

Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” attīstības direktors Andris Žiganovs, konkurss tiek rīkots ar mērķi pievērst gan jauniešu, gan pieaugušo uzmanību aktīvam dzīvesveidam un skaidrot kustīga dzīvesveida nozīmi. Liela daļa sabiedrības ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji, tāpēc jau pirmajās dienās konkursā piedalījušies vairāki simti dalībnieku, kas, viennozīmīgi priecē un aizvien rada pārliecību, ka sports nekad nezaudēs savu aktualitāti. Pozitīvi, ka arī gados jaunāki cilvēki domā par nākotni, un saprot, ka svarīgs ir ne vien sportisks izskats, bet arī veselības kvalitāte.

Fitnesa klubu tīkla "Atlētika" apmeklētājiem pieejams ļoti plašs sporta inventārs - hanteles, svaru bumbas, svaru soli, brīvo kustību trenažieri, kompleksie trenažieri jeb funkcionālās treniņu sistēmas, spēka trenažieri, plašs grupu nodarbību klāsts un ne tikai. Tāpat ikviena apmeklētāja rīcībā ir “Atlētika” profesionālie treneri, kuri vienmēr ir gatavi pastāstīt, parādīt un konsultēt pareizā trenažieru lietošanā un vēlamā rezultāta sasniegšanā. Aicinām ikvienu aktīvi piedalīties mūsu konkursā un jau drīzumā baudīt tās priekšrocības, ko sniedz kvalitatīvs treniņš,” turpina Andris Žiganovs.

Ar sīkāku informāciju un konkursa noteikumiem iespējams iepazīties šeit: http://www.draugiem.lv/atletikafitness/firstpage/




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Atlētika, Atletika Free trial, Barona centrs, bezmaksas, dāvanu karte, dāvanu kartes, Draugiem.lv, Fitnesa klubs, fitnesa klubu tīkls, grupu nodarbības, jaunais klubs, joga, kardiotrenažieri, konkurss, motivācija, nodarbības, nodarbības sievietēm, nodarbības vīriešiem, problēmzonas, Rīgas centrs, RIP, skrejceļi, spēka trenažieri, sporta klubs, sporta klubs, sporta klubs centrā, sporta zāle, svaru zāle, trenažieri, TRX, velotrenažieri, veselība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats