06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Būvniecības uzņēmums Re&Re: mūs tāpat kā visu Latvijas sabiedrību ir satriecis šis notikums
Būvniecības uzņēmums Re&Re: mūs tāpat kā visu Latvijas sabiedrību ir satriecis šis notikums
Autors: NRA.lv / 22. novembris 2013, 11:03
Mārīte Straume, "Re&Re" pārstāve norāda - izsakām visdziļāko līdzjūtību lielveikala "Maxima" traģiskajā nelaimē bojāgājušo tuviniekiem un domās esam kopā ar cietušo piederīgajiem. Mūs tāpat kā visu Latvijas sabiedrību ir satriecis šis notikums.


Lai pēc iespējas ātrāk sniegtu atbildes par notikušā patiesajiem cēloņiem, būvniecības uzņēmuma "RE&RE", arhitektu firmas "Kubs" un būvkonstruktoru biroja "HND Grupa" vadošie eksperti pašlaik noskaidro pirms diviem gadiem ekspluatācijā nodotās būves jumta sabrukšanas iemeslus.

Piektdien plkst.10.00 tiek sasaukta būvniecībā iesaistīto kompāniju vadības grupa, kas sastāv no ēkas īpašnieka un attīstītāja "Homburg Group", būvuzraudzības kompānijas "CMConsulting", arhitektūras firmas "Kubs", būvkonstruktoru biroja "HND Grupa" un būvniecības uzņēmuma "RE&RE". Vadības grupas uzdevums ir noskaidrot notikušā iemeslus. Iespējams, tiks lemts par papildu neatkarīgu ekspertu piesaisti.

Piektdien, 22. novembrī, dienas laikā masu mediji tiks informēti par atbildīgo būvinženieru viedokli par traģiskā notikuma iespējamajiem cēloņiem un turpmāko rīcību seku novēršanai.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Homburg Group, Mārīte Straume, Maxima, Re&Re, zolitūde

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats