12. maijs,
Vārda dienas: Ina, Ināra, Inārs
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Līvu Akvaparks elektrības izmaksu kāpuma dēļ spiests palielināt ieejas biļešu cenas
Līvu Akvaparks elektrības izmaksu kāpuma dēļ spiests palielināt ieejas biļešu cenas
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 26. marts 2013, 13:43
Daudzfunkcionālais ūdens un izklaides atrakciju komplekss „Līvu Akvaparks” elektrības un citu izmaksu kāpuma dēļ spiests palielināt ieejas biļešu cenas vidēji par 10%. Jaunās cenas stāsies spēkā 10. aprīlī. 



„Kaut arī mums, Akvaparkam, no elektrības piegādātāja Latvenergo piestādītie jaunie, par vairāk nekā 16% pieaugušie elektrības sistēmas pakalpojumu rēķini būs jau no 1. aprīļa, esam pieņēmuši lēmumu, piespiedu cenu kāpumu atlikt līdz aprīļa vidum, lai apmeklētāji Lieldienas un Lieldienu skolas brīvlaiku Līvu Akvaparkā var baudīt par līdzšinējo maksu”, skaidro SIA „Akvaparks” izpilddirektore Velta Lasmane, norādot: „tā nu sanāk, ka līdz 10.aprīlim Akvaparkā ir „10% Lieldienu atlaide””.

Piespiedu cenu kāpums daudzfunkcionālajā ūdens un izklaides kompleksā ir rezultāts elektrības obligātā iepirkuma komponentes pieaugumam par 50%,ko aprēķinājis Latvenergo par iepirktās elektroenerģijas apjomu no ražotājiem, kuri izmanto atjaunojamos resursus. Atbilstoši Elektroenerģijas tirgus likumam obligātā iepirkuma izmaksas no šīm stacijām kompensē visi Latvijas elektroenerģijas galalietotāji.

„Pēdējos 3-4 gadus Akvaparks uzņēma uz sevi daudzu izmaksu kāpumu pasargājot savu apmeklētāju. Pie katra resursa sadārdzinājuma mēs pretī likām savu izmaksu samazināšanu, darbības funkcionalitātes efektivizēšanu, tajā skaitā mazāk apmeklētajās dienās, kompleksa slēgšanu apmeklētājiem, bet visu labā mums vajag arī attīstīties” tā  V. Lasmane.

Daudzfunkcionālais ūdens un izklaides atrakciju komplekss „Līvu Akvaparks” ir viens no lielajiem elektroenerģijas un gāzes patērētājiem valstī.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: biļešu cenas, elektrība, Līvu akvaparks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats