16. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Edijs, Edvīns
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » „CEMEX Iespēju fonds” finansēs cilvēku darbības seku novēršanu dabā
„CEMEX Iespēju fonds” finansēs cilvēku darbības seku novēršanu dabā
Autors: BNA / 3. septembris 2012, 12:36
Sākusies pieteikšanās finansējumam „CEMEX Iespēju fonds” atklātajā projektu pieteikumu konkursā, kura prioritāte ir cilvēku darbības radīto seku novēršana dabā un apkārtējā vidē, otrreizējās pārstrādes iniciatīvas, kā arī izglītības un preventīvo pasākumu realizācija vides aizsardzībai un saglabāšanai. Līdz šim ar fonda atbalstu realizēti 163 projekti.


„Ilgtspējīgas attīstības stratēģija ir CEMEX prioritāte, tādēļ likumsakarīgi, ka arī korporatīvās sociālās atbildības aktivitātes saskan ar šo mērķi. Šāds modelis ir visu interesēs, un mēs redzam, ka ilgtspējīga pieeja Latvijā kļūst arvien nozīmīgāka gan klientu, gan sabiedrības acīs. Jau šobrīd mēs esam etalons citiem uzņēmumiem alternatīvo kurināmo izmantošanā produktu ražošanai, par prioritātēm uzskatām veselības aizsardzības un darba drošības jomas un sociālās atbildības iniciatīvas dzīves kvalitātes uzlabošanai un sadarbībā ar nevalstiskām organizācijām, piemēram, „BirdLife International” mēs veicinām bioloģiskās daudzveidības saglabāšanu,” CEMEX vides speciāliste Santa Kļava un CEMEX Iespēju fonda padomes locekle.

„CEMEX Iespēju fonda uzdevums ir veicināt iniciatīvas, kas uzlabo dzīves kvalitāti un ļauj samazināt cilvēku darbības radītās sekas. Mēs fokusējamies uz Brocēnu un Saldus iedzīvotājiem, taču caur Kurzemes NVO sadarbības forumu mēs savu pieredzi un zināšanas nododam tālāk citām nevalstiskajām organizācijām šajā reģionā,” saka CEMEX Iespēju fonda vadītāja Ilga Ķuze.

Komisija, kuru veido četri Brocēnu un Saldus novadu iedzīvotāji un trīs CEMEX pārstāvji, pieteikumus vērtēs divās kārtās pēc publiski pieejamiem administratīvajiem un kvalitātes kritērijiem. Aktivitātēm pieejamā summa sasniedz 10 tūkstošus latus. Projekta pieteikumi tiks gaidīti līdz šā gada 27.septembrim plkst.16:00.

Konkursa rezultāti tiks pasludināti līdz šī gada 31.oktobrim. Par konkursa rezultātiem visi projektu iesniedzēji tiks informēti rakstiski. Projektu īstenošanas termiņš ir no 2012. gada 1.novembra līdz 2013.gada 30.aprīlim.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: CEMEX Iespēju fonds, finansējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats