06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Dacia aprīko savus spēkratus ar autogāzi
Dacia aprīko savus spēkratus ar autogāzi
Autors: Apollo.lv / 17. aprīlis 2012, 14:30
Dacia modeļi paplašina savu pasažieru automašīnu un vieglā komerctransporta piedāvājumu ar rūpnīcā aprīkotiem autogāzes (LPG) modeļiem. Ar autogāzi aprīkoto modeļu klāstā ietilpst Logan MCV, Sandero, Duster un Logan Van. Autogāzes uzstādīšanas komplektu var arī iegādāties vien par 343 LVL.


 Reaģējot uz pircēju pieprasījumiem un augstajām degvielas cenām Ford oficiālais pārstāvis Baltic Motors, Ltd jau pagājušā gada decembrī uzsāka vairāku Ford modeļu tirdzniecību ar sertificētām autogāzes iekārtām. Savukārt pieraksts autoservisos uz gāzes ierīkošanu bieži vien ir vairāku nedēļu garšs, raksta Apollo.lv.

Logan MCV gan piecvietīgs, gan septiņvietīgs tagad būs pieejams ar rūpnīcā uzstādītu autogāzes iekārtu modelim 1.6 84 LPG. Sandero LPG aprīkots ar 1.2 16V 75 LPG dzinēju vai 1.6 84 LPG dzinēju. Dacia modeļu klāstā, kas pieejams ar jau rūpnīcā uzstādītām autogāzes iekārtām, ietilpst arī pieprasītākais modelis Duster.

Rūpnīcā uzstādīta autogāzes iekārta, kas uzstādīta uz visiem Dacia modeļiem ir ceturtās paaudzes Landi Renzo aprīkojums, kas minimizē atšķirības dinamikā un jaudā starp ar degvielu un gāzi aprīkotajiem modeļiem. Papildus tam ceturtās paaudzes sistēma garantē automātisku pārslēgšanos no degvielas uz autogāzes režīmu, kad sasniegta attiecīga dzinēja temperatūra, kā arī automātisku pārslēgšanos no gāzes uz degvielas režīmu, tiklīdz beigusies gāzes pieplūde, zemas veselībai iespējami kaitīgu vielu emisijas, integrāciju ar degvielas piegādes sistēmu, kā arī samazinātu aizdegšanās risku.


Diskusija par rakstu (0) , autogāze, Baltic Motors, Dacia, LPG

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats