29. aprīlis, Pirmdiena
Vārda dienas: Laine, Raimonds, Vilnis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Portāls: Par "Dienas" galveno redaktoru gatavojot ekspolitiķi Andreju Panteļējevu
Portāls: Par "Dienas" galveno redaktoru gatavojot ekspolitiķi Andreju Panteļējevu
Autors: NRA.lv / 19. marts 2012, 16:55
Izdevniecības Diena izdoto laikrakstu Diena jau tuvākajā laikā gaidot redakcijas vadības izmaiņas. Pēc portāla Pietiek.com rīcībā esošās informācijas, pašreizējais laikraksta Diena galvenais redaktors Ilmārs Znotiņš tikšot nomainīts ar laikraksta komentāru nodaļas vadītāju, ekspolitiķi Andreju Panteļējevu.


Izmaiņas laikraksta Diena vadībā izrietot no februāra beigās notikušā darījuma, līdz ar kuru uzņēmēja Viestura Koziola firmai oficiāli piederošās izdevniecības AS Diena akcijas pārgāja ar oligarhiem saistītā Rīgas ostas uzņēmuma Rīgas tirdzniecības osta (RTO) īpašumā.

Panteļējevs pašlaik tiek minēts kā reālākā persona, kura līdz ar AS Diena īpašnieka maiņu varētu tikt iecelta par laikraksta Diena galveno redaktoru. Panteļējevs tiek minēts kā RTO, iespējams, patiesajiem īpašniekiem pieņemamākā kandidatūra laikraksta vadībai līdz brīdim, kamēr būšot skaidrs, vai RTO izdosies pārdot daļu AS Diena piederošo mediju.

AS Diena izdod laikrakstus Diena, Dienas bizness, virkni žurnālu, uzņēmumam pieder arī viena no valstī lielākajām tipogrāfijām un nekustamais īpašums Mūkusalas ielā.


Diskusija par rakstu (0) , Andrejs Panteļējevs, Diena, RTO

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats