26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Policijai pirmie secinājumi par advokāta Grūtupa nāvi
Policijai pirmie secinājumi par advokāta Grūtupa nāvi
Autors: Apollo.lv / 11. jūlijs 2014, 12:03
Pēc advokāta Andra Grūtupa nāves policija izdarījusi pirmos secinājumus, kas liecina, ka visticamāk advokāta nāvē nav bijusi iesaistīta jelkāda trešā persona, to sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V).


«Ir veiktas virkne ekspertīžu un ļoti ceru, ka uz rezultātiem nebūs jāgaida ilgi. Visi fakti, kas ir policijas rīcībā un kurus detaļās nedrīkst atklāt,liecina par to, ka [advokāta nāvē] nav bijušas klāt trešās personas. Šobrīd pamatversija ir, ka tas bijis personas lēmums šādi beigt dzīvi,» sacīja ministrs.

Jau ziņots, ka advokāts Andris Grūtups 16.jūnijā tika atrasts miris savā dzīvoklī Rīgā, Vaļņu ielā 11, raksta Apollo.lv.

Šobrīd galvenā policijas izvirzītā versija ir, ka Grūtups ir izdarījis pašnāvību. To apliecina arī dzīvoklī atrastā pirmsnāves vēstule.

Valsts policijas paziņojumā presei norādīts, ka izsaukumu uz Vaļņu ielu 11 policija saņēma svētdien plkst.23.36. Notikuma vietā policisti atrada Grūtupa līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm - šautu brūci krūšu kurvī. Līdzās nelaiķim atradās arī šaujamierocis - pistole, kas piederējusi Grūtupam.

Par notikušo sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu precīzus nāves iestāšanās apstākļus, tāpat arī tiks veikta ekspertīze nāves cēloņa noskaidrošanai.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Grūtups

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats