26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Zināms, cik mandātus ieguvusi Vienotība, VL-TB/LNNK, Saskaņa, ZZS un LKS
Zināms, cik mandātus ieguvusi Vienotība, VL-TB/LNNK, Saskaņa, ZZS un LKS
Autors: Apollo.lv / 25. maijs 2014, 20:54
Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās uzvarējusi partija «Vienotība», kas ieguvusi četrus mandātus no astoņiem, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.


Savukārt pa vienam mandātam ticis četriem politiskajiem spēkiem - nacionālajai apvienībai «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK), partijai «Saskaņa», Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) un Tatjanas Ždanokas «Latvijas Krievu savienībai» (LKS), raksta Apollo.lv.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, pēc gandrīz visu balsu saskaitīšanas EP vēlēšanās par «Vienotību» nobalsojuši aptuveni 46% vēlētāju, par VL-TB/LNNK - aptuveni 14%, par «Saskaņu» - 13%, ZZS - 8% vēlētāju, bet LKS - aptuveni 6% vēlētāju.

Vēl nav saskatītas balsis vairākos iecirkņos.

«Vienotību» EP varētu pārstāvēt Saeimas deputāti Valdis Dombrovskis, Artis Pabriks, kā arī pašreizējie EP deputāti Sandra Kalniete un Krišjānis Kariņš, «Saskaņu» - žurnālists Andrejs Mamikins, ZZS - Saeimas deputāte Iveta Grigule, nacionālo apvienību - pašreizējais EP deputāts Roberts Zīle, bet LKS - pašreizējā EP deputāte Tatjana Ždanoka.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Eiropas Parlaments

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats