26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Prezidents sasaucis Nacionālās drošības padomes sēdi
Prezidents sasaucis Nacionālās drošības padomes sēdi
Autors: Apollo.lv / 7. maijs 2014, 12:46
Valsts prezidents Andris Bērziņš sasaucis Nacionālās drošības padomes (NDP) sēdi, liecina prezidenta dienas darba kārtība.


Sēde notiks trešdien, 7.maijā, pulksten 15.

NDP vada Valsts prezidents, kurš sasauc padomes sēdes. NDP locekļi pēc amata ir Valsts prezidents, Saeimas priekšsēdētājs, Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs, Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs, Ministru prezidents, aizsardzības ministrs, ārlietu ministrs, iekšlietu ministrs. Padomes sēdēs ir tiesības piedalīties ģenerālprokuroram, raksta Apollo.lv.

Valsts prezidents, NDP priekšsēdētājs NDP lēmumus un sagatavotos priekšlikumus iesniedz Saeimai vai Ministru kabinetam. NDP lēmums ir rekomendējošs un neatbrīvo atbildīgās amatpersonas no atbildības par to pieņemtajiem lēmumiem, izņemot tās priekšlikumus Saeimai par Satversmes aizsardzības biroja direktora iecelšanu amatā un atbrīvošanu no amata.

Padomes sēdes ir slēgtas, to diskusijas ir valsts noslēpums. Pieņemot speciālu NDP lēmumu, tās sēdes var noturēt atklāti. Padomes lēmumi tiek pieņemti ar absolūto balsu vairākumu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Bērziņš, NDP

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats