27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Sabiedrība » Pēc dēla aizturēšanas Krēsliņš noliek deputāta mandātu
Pēc dēla aizturēšanas Krēsliņš noliek deputāta mandātu
Autors: Apollo.lv / 28. marts 2014, 16:51
Reaģējot uz dēla aizturēšanu ar augu maisījumu, Nacionālās apvienības (NA) deputāts Kārlis Krēsliņš ceturtdien nolicis Saeimas deputāta mandātu, informē apvienībā.


«Narkotikas ir nopietna problēma, un es, tāpat kā citi Latvijas iedzīvotāji, esmu ieinteresēts, lai cīņa ar šo sērgu būtu maksimāli efektīva,» uzsver Krēsliņš. «Apzinoties, ka mans deputāta amats var radīt aizdomas saistībā ar mana aizturētā dēla lietas objektīvu izmeklēšanu un, ka notikušais pastarpināti met ēnu arī uz Nacionālo apvienību, paziņoju par atteikšanos no deputāta amata.»

NA līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars uzskata, ka kolēģa lēmums ir godavīra cienīgs, un šo lēmumu respektē. «Par notikušo joprojām rit izmeklēšana, ir daudz nezināmu aspektu, turklāt diez vai tēvam ir jāatbild par savu pilngadīgo bērnu kļūdām,» saka Dzintars. «Taču Krēsliņš šajā situācijā ir parādījis savu principialitāti. Vienalga, legālas vai nelegālas – narkotikas ir joma, kurā kompromisi nav iespējami.»

«Tagad, lai strādā izmeklētāji, nevis tie, kam patīk izteikt dažādas neticamas versijas par manu saistību ar legālajām narkotikām,» norāda Krēsliņš.

«Es esmu karavīrs – ja ir kaut vai mazākās aizdomas, [..] es uzņemos atbildību, tas ir mans lēmums,» Latvijas Televīzijas raidījumā «Panorāma» teica Krēsliņš.

Jautāts, kāpēc šāds lēmums par mandāta nolikšanu pieņemts tikai tagad, lai arī viņa dēls aizturēts jau pirms vairākiem mēnešiem, Krēsliņš atbildēja, ka viņam nav bijusi informācijas par aizturēšanu.

«Man tādas informācijas nebija. Uzzināju pagājušajā nedēļā – man pienāca dāma un jautāja [par dēla aizturēšanu]. Dēlam bija aizturēšana par citu lietu. Tagad ir uzbrukumi, ar draudiem presē, attiecībā arī uz partiju,» teica deputāts.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Kārlis Krēsliņš, legālās narkotikas, mandāts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats