30. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Liāna, Lilija
Sākuma lapa » Sabiedrība » RP saliedējas, izslēdzot biedrus, kas nepiedalās partijas darbā
RP saliedējas, izslēdzot biedrus, kas nepiedalās partijas darbā
Autors: Apollo.lv / 12. jūnijs 2013, 16:47
Reformu partijas (RP) valde nolēmusi izslēgt no partijas tos biedrus, kuri ilgstoši nav piedalījušies partijas darbā, portālam «Apollo» pavēstīja partijas pārstāvis Kaspars Odiņš.


«Partijai nav vajadzīgi biedri tikai «uz papīra». Stājoties partijā, cilvēki deklarē, ka atbalsta noteiktas idejas un vērtības, un ir gatavi darboties, lai tās iedzīvinātu. Ja tas nenotiek, dalībai partijā nav jēgas,» norāda RP izpilddirektors Ivo Valdovskis.

Turpmāk partijas rindās darbosies aptuveni 700 biedru, kuri aktīvi līdzdarbojas partijas dzīvē. Tādējādi tiks nodrošināta partijas saliedētāka un fokusētāka darbība visos Latvijas reģionos, uzsvara partijā.

Aģentūra LETA trešdien vēstīja, ka partija par iespējamo izslēgšanu paziņojusi vairākiem simtiem biedru, kuri vairāk nekā sešus mēnešus nav maksājuši biedra naudu.

Vairāk nekā 240 adresātiem nosūtīta informācija, ka saskaņā ar partijas valdes lēmumu un RP statūtiem visi tie partijas biedri, kuriem ir biedra naudas parāds, ilgāks par sešiem mēnešiem, no 10.jūnija tiks izslēgti, liecina e-pasta vēstules teksts.

RP biedriem norādīts - ja gadījumā viņi uzskata, ka nav šajā parādnieku sarakstā un ir gadījusies kļūda no partijas biroja puses, tad viņi lūgti par to nekavējoties informēt partijas pārstāvjus.

Vairāku biedru atbildes e-pasta sarakstē politiskajam spēkam nav glaimojošas, jo viņi pauž atbalstu savai izslēgšanai no partijas, kuras darbībā ir vīlušies.

Atsevišķi biedri norāda, ka politiskā spēka vēstule izskatās pēc parādu piedzinēja raksta. Kāds cits novēl panākumus mazefektīvā politiskā spēka likvidēšanā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: biedri, Ivo Valdovskis, partijas biedri, Reformu partija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats