02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Sabiedrība » Par autostāvvietu Vecrīgā turpmāk norēķināties arī ar bankas kartēm, e-talonu un īsziņām
Par autostāvvietu Vecrīgā turpmāk norēķināties arī ar bankas kartēm, e-talonu un īsziņām
Autors: NRA.lv / 27. maijs 2013, 14:17
No 27.maija par autostāvvietu izmantošanu Vecrīgā varēs norēķināties arī ar bankas kartēm un e talonu. Tāpat paplašinātas iedzīvotāju iespējas par autostāvvietu izmantošanu Vecrīgas teritorijā norēķināties ar īsziņām.



Lai paplašinātu iespējas norēķiniem par autostāvvietu izmantošanu Vecrīgā, Rīgas satiksme jau ir uzstādījusi 5 biļešu automātus pie iebrauktuvēm Vecrīgas teritorijā - Smilšu ielā, Poļu gātē, Mārstaļu ielā, Audēju ielā un Grēcinieku ielā. Tuvākajā laikā tiks uzstādīts vēl viens biļešu automāts pie iebrauktuves Vecrīgā Kungu ielā. Tādējādi autovadītājiem būs iespēja ikvienā iebrauktuvē Vecrīgā iegādāties biļeti auto novietošanai un pēc tam savu spēkratu novietot stāvēšanai atļautajās vietās. Minētajos biļešu automātos autovadītāji par autostāvvietu izmantošanu varēs norēķināties ar bankas maksājumu kartēm. Tāpat par autostāvvietu izmantošanu varēs norēķināties ar e talonu, uz kura ir aktivizēta elektroniskā maciņa funkcija un kurā ir ieskaitīta nauda.

Atgādinām, ka par autostāvvietu izmantošanu Vecrīgā ir noteikta samaksa Ls 3 par pirmo stundu un Ls 5 par katru nākamo stundu. Par autostāvvietu novietošanu Vecrīgā ir jāmaksā laika posmā no plkst.6.00 līdz plkst.24.00, tajā skaitā brīvdienās un svētku dienās.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: autostāvvietas, norēķināšanās, norēķini, Rīgas satiksme

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats