30. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Liāna, Lilija
Sākuma lapa » Sabiedrība » Bondars atsaka Reformu partijai
Bondars atsaka Reformu partijai
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 8. janvāris 2013, 11:59
Bijušais prezidenta kancelejas vadītājs, pašreizējais ekonomists Mārtiņš Bondars tomēr nestāsies Reformu partijā (RP), kura iepriekš bija paudusi, ka gribētu Bondaru redzēt savās rindās.


Bondars pirmdien, 7.janvārī, pēc tikšanās ar RP valdi, žurnālistiem pastāstīja, ka nestāsies un arī nesadarbosies ar RP, jo tā nav gatava pietiekoši radikālām pārmaiņām, norādot, ka pārmaiņas partijai būšot jāveic bez viņa.

RP preses pārstāve Daiga Holma žurnālistiem norādīja – partijas valdes locekļi apsprieduši izmaiņas, kas nepieciešamas partijai, lemjot uz tām virzīties pamazām, turpretī Bondars gribējis radikālas pārmaiņas.

Savukārt RP līderis Valdis Zatlers atzina, ka Bondars tika skatīts kā iespējamais RP Rīgas mēra amata kandidāts, tomēr abām pusēm viedokļi par nepieciešamajām izmaiņām partijā atšķīrušies, piebilstot, ka partijas attīstība notiks ar vai bez Bondara.

Zatlers arī pastāstīja, ka turpmāk līderi tiks meklēti pašas partijas iekšienē, norādot, ka partija ir atvērta visiem. Savu kandidātu Rīgas mēra amatam RP nosauks jau tuvāko nedēļu laikā, viņš piebilda.

Iepriekš RP paziņoja, ka aicinās Bondaru kļūt par tās biedru, norādot, ka partijas mērķis ir no viena cilvēka partijas pārveidoties par vairāku līderu pārvaldības partiju.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Daiga Holma, Mārtiņš Bondars, Reformu partija, Valdis Zatlers

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats