30. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Liāna, Lilija
Sākuma lapa » Sabiedrība » Puse Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka pēdējā gada laikā politikā nav radušies jauni oligarhi
Puse Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka pēdējā gada laikā politikā nav radušies jauni oligarhi
Autors: NRA.lv / 6. jūnijs 2012, 17:54
Divas trešdaļas (69%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka par oligarhiem dēvētās personas - A.Lembergs, A.Šlesers un A.Šķēle - ietekmē notikumus Latvijas politikā un ekonomikā (23% - noteikti jā; 46% - drīzāk jā). To atklāj pētījumu aģentūras TNS pētījums.


Piektā daļa (19%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka par oligarhiem dēvētās personas - A.Lembergs, A.Šlesers un A.Šķēle - šobrīd neietekmē notikumus Latvijas politikā un ekonomikā (3% - noteikti nē; 16% - drīzāk nē).

12% aptaujāto nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Ceturtā daļa (26%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka pēdējā gada laikā Latvijas politikā ir radušās jaunas, ietekmīgas personas, kuras varētu dēvēt par oligarhiem (6% - noteikti jā; 20% - drīzāk jā).

Puse (49%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka pēdējā gada laikā Latvijas politikā nav radušās jaunas, ietekmīgas personas, kuras varētu dēvēt par oligarhiem (8% - noteikti nē; 41% - drīzāk nē).

Savukārt ceturtajai daļai (25%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: oligarhi, sabiedrība, TNS

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats