30. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Liāna, Lilija
Sākuma lapa » Sabiedrība » Latvijas māmiņalgu rekordists pērn ticis vēl pie 10 000 latu pabalsta
Latvijas māmiņalgu rekordists pērn ticis vēl pie 10 000 latu pabalsta
Autors: Apollo.lv / 17. aprīlis 2012, 14:33
Latvijas Bankas (LB) valdes loceklis Raivo Vanags, kurš plašu atpazīstamību guva kā valsts «māmiņalgu» rekordists, pērn pabalstā no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) saņēmis vēl vairāk nekā 10 tūkstošus latu, ziņo portāls «Pietiek.com».


2010. gadā līdztekus gandrīz 111 tūkstošu latu atalgojumam Latvijas Bankā bija saņēmis arī vairāk nekā 45 tūkstošu latu lielu pabalstu no VSAA.

Vanags bija maksimāli izmantojis līdz 2010. gada novembra sākumam likumdevēju doto iespēju turīgiem cilvēkiem saņemt pabalstus, kas desmitiem un pat simtiem reižu varēja pārsniegt trūcīgāku vecāku saņemtos pabalstus, - tad spēkā uz turpmākajiem trim gadiem stājās pabalstu «griesti», kas jaunus «māmiņu algu» rekordus vairs nepieļauj, raksta Apollo.lv.

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta publiskajā datu bāzē atrodamajiem datiem Vanagam pērn nedaudz – līdz 111,5 tūkstošiem latu – ir palielinājies kopējais gada atalgojums. Savukārt papildus tam viņš no VSAA pabalstā saņēmis kaut ne vairs tik apjomīgu, bet joprojām iespaidīgu summu – 10 617 latus.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas Banka, Raivo Vanags, VSAA

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats