20. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Salvis, Selva, Venta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Rīgā intīmpakalpojumu biznesā parādījusies kāda jauna tendence
Rīgā intīmpakalpojumu biznesā parādījusies kāda jauna tendence
Autors: Apollo.lv / 15. aprīlis 2012, 22:30
Valsts policija uzsākusi aktīvu darbību, lai Rīga zaudētu lētās Eiropas seksa galvaspilsētas statusu. Nesen aizvērti seši bordeļi, no kuriem trīs daudzus gadus bija tūristu labi apmeklēti un reklāmas bukletos ārzemniekiem zināmi kā masāžas saloni, ziņo TV3 raidījums «Nekā Personīga».


Raidījums vēstī, ka aizvērto bordeļu vidū ir masāžas saloni - «Ladyland», «Ecstacy», «Eden» un «Adriana». Kopumā aizturēti deviņi cilvēki un policija pieļauj, ka visus šos salonus vadījuši vieni un tie paši cilvēki.

«Nekā personīga» ziņo, ka patlaban Rīgā strādā vairāk nekā 1500 prostitūtu. Vairāk nekā puse no viņām nonākusi policijas redzeslokā. Turklāt prostitūtu skaitu ik gadu papildina arī uz Rīgu atbraukušās studentes un skolotājas.

Intīmpakalpojumu biznesā parādījusies arī kāda jauna tendence. Ja līdz šim bija pierasts, ka seksuālos pakalpojumus Rīgā uz ielas piedāvāja sievietes, tad tagad biznesā iesaistījušies arī jauni vīrieši, raksta Apollo.lv.

«Ja mums pārsvarā bija sievietes, tad tagad ir tā, ka seksuālos pakalojumus piedāvā arī vīrieši,» raidījumam sacīja policists.

«Nekā Personīga» novēroja, kā kādā darba dienas vakarā policija netālu no Brīvības pieminekļa aizturēja internetā sarunātu jaunieti, kurš par 20 latiem bija piekritis sniegts orālo seksu.

Jaunieti policija aizturēja, bet par seksuāla pakalpojuma piedāvājumu publiskā vietā, prasot samaksu, viņam piemēroja 250 latu administratīvo sodu.

Latvijā likumīgi ar prostitūciju drīkst nodarboties dzīvoklī, kur noslēgts īres līgums un izņemta veselības karte. Patlaban interneta portālos tiek reklamēti simtiem dzīvokļu, kuru īrnieces piedāvā seksuālos pakalpojumus. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: bordeļi, intīmpakalpojumi, Valsts policija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats