02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Sabiedrība » Parādnieks: ar Lindermanu un viņam līdzīgiem iespējams tikai viena veida dialogs
Parādnieks: ar Lindermanu un viņam līdzīgiem iespējams tikai viena veida dialogs
Autors: Apollo.lv / 19. februāris 2012, 23:00
Vladimirs Lindermans un cilvēki, kas nodarbojas ar līdzīga veida provokācijām [kā referenduma par krievu valodu kā otro valsts valodu ierosināšanu], ļoti labi zina, ka krievi Latvijā netiek uztverti kā otras šķiras cilvēki, kā to apgalvo pats Lindermans, tas vienkārši ir izdevīgi to tā pasniegt.


To LNT raidījumā «900 sekundes» pauda Nacionālās apvienības  (NA) pārstāvis Imants Parādnieks.

Parādnieks noraidīja, ka referendumu izprovocējusi NA iepriekš uzsāktā parakstu vākšana par izglītību tikai latviešu valodā, raksta Apollo.lv.

«Redziet, ja sabiedrībā pa ielām staigā kāds izvarotājs un iziet arī kāda skaista sieviete, tad varētu teikt, ka viņa provocē izvarotāju, pseidoargumentus var atrast,» sacīja Parādnieks.

Parādnieks pauda, ka interfronte nekur nav pazudusi, tā turpinot uzkurināt nacionālo naidu un turēt cilvēkus citā informatīvajā telpā.

Parādnieks uzskata, ka «starp Lindermanu un viņam līdzīgiem pastāv tikai viena veida dialogs - kādu valsti izvēlēties ārpus Latvijas.»

«Nesaprotu cilvēkus, kas seko Lindermanam, jo viņš valstiski ir cilvēks bez noteiktas dzīves vietes, jeb bomzis. Zināms, ka Lindermana kungu no Krievijas padzina, viņš Putina kungam lūgtin lūdzās pilsonību, kas viņam netika piešķirta. Cilvēks savā būtībā ir dziļi nelaimīgs un pēc šīs kaunpilnās sakāves - ko mēs viņu spārdīsim kājām,» klāstīja Parādnieks, norādot, ka dialogu vajag veidot ar cilvēkiem, sabiedrību, nevis tiem politiskajiem līderiem, kas provocē sabiedrību.

Jau ziņots, ka Lindermans šodien pavēstīja, ka Latvijas politiķiem būtu jāuzsāk dialogs ar krievvalodīgās Latvijas iedzīvotāju daļas līderiem - Vladimiru Lindermanu un Nilu Ušakovu (SC). 


Diskusija par rakstu (1)

Atslēgvārdi: Imants Parādnieks, Vladimirs Lindermans

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats