03. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Gints, Uvis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ķuzis atzīst: aizejot uz pieņemšanu vai Saeimu, bijuši gadījumi, kad jāsniedz roka noziedzniekam
Ķuzis atzīst: aizejot uz pieņemšanu vai Saeimu, bijuši gadījumi, kad jāsniedz roka noziedzniekam
Autors: Apollo.lv / 7. februāris 2012, 13:13
Jautāts, vai ir bijuši gadījumi, kad aizejot uz kādu pieņemšanu vai Saeimu, roku sniedz un sveicina cilvēks, par kuru skaidri zināms - viņš ir noziedznieks un policisti «uz viņu strādā», Valsts policijas priekšnieks ģenerālis Ints Ķuzis atzina - tādi gadījumi ir bijuši.


Intervijā žurnālam «Playboy» Ķuzis pastāstīja, ka tādos gadījumos izliekas, ka neko nezina, vienkārši runā.

«Varbūt kādreiz gribas pateikt: šodien es tevi sveicinu, bet rīt iesēdināšu, taču tā jau nevar,» sacīja Valsts policijas šefs.

Ķuzis atzina, ka ļoti daudzos gadījumos policistam jāsadzīvo ar meliem. «Tu nedrīksti teikt taisnību, tev ir ļoti daudz jāmelo,» sacīja Ķuzis.

«Mēs skatījāmies, ka policijā gandrīz puse darbinieku ir vairākkārt precējušies. Jo ar to visu ir grūti sadzīvot,» teica Ķuzis.

Runājot par to, kādai būtu jābūt normālai policista algai, Ķuzis atzina, ka tas atkarīgs no amata, kādu ieņem, no atbildības līmeņa, izglītības. Bet vidējai algai, pēc Ķuža domām, jābūt ap 700 latiem, raksta Apollo.lv.

Palielināti korupcijas riski ir cilvēkiem, kuru ienākumi ir zemāki par 499 latiem, skaidro Valsts policijas priekšnieks.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ints Ķuzis, Playboy

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats