27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Izsludina pieteikšanos biznesa mentoringa programmai
Izsludina pieteikšanos biznesa mentoringa programmai
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 20. oktobris 2009, 11:04

Šodien, REA Mentoru Klubs un Rīgas Ekonomikas augstskola sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) ir izsludinājusi pieteikšanos uz mentoringa programmu, kā ietvaros topošie un jaunie uzņēmumi var saņemt biznesa mentoru konsultāciju atbalstu uz laika periodu līdz 6 mēnešiem. Programmas realizācija tiek nodrošināta LIAA “Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programmas” ietvaros un to finansē Eiropas Reģionālais Attīstības fonds, informē REA Mentoru Kluba vadītāja Zane Smilga.


Mentoringa programmas mērķis ir stiprināt Latvijas jauno un topošo uzņēmumu kapacitāti un sekmēt ilgtspējīgas uzņēmējdarbības attīstības iespējas Latvijā. Programmas ietvaros uzņēmumiem tiks piedāvātas biznesa mentoru konsultācijas, kas ietvers praktiskus biznesa padomus, stratēģiskas konsultācijas, idejas un jaunus skatījumus uz uzņēmējdarbības attīstības iespējām, kā arī citus ar biznesa attīstību saistītus jautājumus. Kā biznesa mentori darbosies Latvijā sekmīgi un pieredzējuši uzņēmumu vadītāji un speciālisti. Mentoru konsultāciju atbalsts uzņēmumiem būs pieejams konkursa kārtībā.

Galvenie priekšnoteikumi dalībai programmā būs pārliecinoša biznesa idejas vai modeļa potenciāls un komandas kapacitāte tā realizācijai. Programma tiks realizēta līdz 2010.gada septembrim. Uzņēmumu pieteikumi tiks pieņemti no šodienas līdz pat 2010.gada 12.februārim. Ir paredzēts pieteikumus izskatītīt katru mēnesi, sniedzot uzņēmumam atbildi par dalības iespējām programmā aptuveni 3 nedēļu laikā pēc pieteikuma saņemšanas. Kopumā dalība mentoringa programmā tiks nodrošināta 30 Latvijas uzņēmumiem, piedāvājot biznesa mentoru konsultācijas uz laika periodu līdz 6 mēnešiem.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats