27. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Raimonda, Raina, Tāle
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Estmak Capital prezentē: Zaļa oāze Rīgas biznesa ainavā
Estmak Capital prezentē: Zaļa oāze Rīgas biznesa ainavā
Autors: Reklāmraksts / 23. janvāris 2024, 13:53
Pagājušajā piektdienā notikušais pasākums - spāru svētki - iezīmēja būtisku pagrieziena punktu jaunajam noliktavu birojam Rīgā – Versum. Šis ir novatorisks, videi draudzīgs projekts, kas apvieno tirdzniecības, biroju platības un noliktavu telpas zem viena jumta.


Videi draudzīgais satiekas ar komfortu – uzņēmumiem un klientiem

Versum projekts Latvijas komercīpašumu tirgū ievieš unikālu pieeju, piedāvājot piemērotas telpas plašam uzņēmumu lokam, bet jo īpaši mazo un vidējo biznesu īpašniekiem. Stratēģiskā atrašanās vieta Rīgas strauji augošajā biznesa rajonā nodrošina, ka Versum ir ne tikai izcila darba vieta, bet arī savienojamības un plašu iespēju centrs. 

Versum projekts ir izcils mūsdienīga dizaina un ekoloģisko risinājumu apzināšanas piemērs. Ēka ir veidota, izmantojot vismodernākos materiālus un gudras inženierijas metodes, ko izceļ tādas funkcijas kā jumta saules paneļi un siltuma reģenerācijas ventilācija. Šīs inovācijas ne tikai sekmē ilgtspējīgu vidi, bet arī nodrošina rentablu darbību, samazinot apkures un dzesēšanas izdevumus.

Versum nomniekiem ir iespēja personalizēti uzstādīt un kontrolēt savu iekštelpu klimatu, pateicoties neatkarīgi kontrolētai apkures un ventilācijas sistēmai katrā telpā. Tuklāt projekta nomniekiem, viņu klientiem un sadarbības partneriem ir plaša iespēja ērti novietot auto blakus ēkai. 

Zaļā domāšana ir Versum prioritāte, par ko liecina projekta BREEAM sertifikācija. Versum piedāvā arī elastību, lai pielāgotu un mainītu dizainu atbilstoši nomnieku vēlmēm.

Mainīt spēles noteikumus - no jaunuzņēmumiem līdz starptautiskām korporācijām

Versum projektā ir vieta visiem: ar 15 000 m2 platību Versum ir ideāla vieta dažādu veidu uzņēmumiem – no dinamiskiem jaunizveidotiem uzņēmumiem līdz lielām starptautiskām korporācijām. Uz nākotni vērstais centrs ir īpaši pievilcīgs tirdzniecības un IT uzņēmumiem, nodrošinot sinerģisku noliktavu, veikalu un biroja telpu kombināciju. Vadošais starpautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums Colliers ekskluzīvi sadarbojas ar Versum projekta attīstītājiem komercplatību iznomāšanas jautājumos.

Colliers Baltic Industriālo un Loģistikas platību nodaļas vadītājs Kaspars Gražulis piebilst: “Šobrīd jaunu, energoefektīvu stock-office ēku piedāvājums Latvijas tirgū ir ierobežots. Nomnieki mitinās novecojušos industriālajos komercobjektos, maksājot augstus komunālos maksājumus un nomājot neizmantotās platības”. Viņš tic, ka Versum var mainīt spēles noteikumus: “Versum ir lieliska iespēja uzņēmumiem, kuri augsti vērtē ilgtspējību un meklē viegli pielāgojamas, energoefektīvas telpas savam biznesam.”

Liels pieprasījums: telpas tiek rezervētas iepriekš

Tirgus jau ir izrādījis ievērojamu interesi par nomu, daudzas Versum platības ir jau rezervētas. Paredzams, ka pirmā ēka tiks pabeigta 2024. gada jūlijā. Visu projektu, ieskaitot četras papildu ēkas, ir plānots pabeigt 2026. gada trešajā ceturksnī.

Uzņēmumiem, kas meklē izcilu atrašanās vietu Rīgā, Versum piedāvā unikālu izmaksu optimizācijas, efektīvas telpu pārvaldības un videi draudzīgu risinājumu kombināciju, padarot to par optimālu izvēli mūsdienīgai uzņēmējdarbībai.

Estmak Capital jau 15 gadus attīsta ilgtspējīgu un inovatīvu nekustamo īpašumu Latvijā un Igaunijā. Viņu paveikto darbu krājumā ir dzīvojamie kompleksi un komerciālas ēkas ar platību 180 000 m2 apjomā.


Vairāk informācijas par Versum skatiet versum.lv/en/



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats