26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Novembrī notiks FinTech tiešsaistes seminārs par blokķēdes tehnoloģijām
Novembrī notiks FinTech tiešsaistes seminārs par blokķēdes tehnoloģijām
Autors: Publicitātes materiāls / 20. oktobris 2020, 11:27
19. un 20. novembrī notiks starptautisks tiešsaistes seminārs "FinTech Baltic H2020", kura centrālā tēma būs blokķēdes tehnoloģijas, dažādi to drošības aspekti un kriptovalūtu attīstība. Finanšu nozares pārstāvjiem un citiem interesentiem būs iespēja piedalīties un bez maksas iegūt vērtīgas zināšanas.

Lai Eiropas finanšu tirgus regulatori paātrinātu FinTech attīstību un veidotu ES par finanšu tehnoloģiju līderi, tiek īstenots projekts “FinTech-ho-2020”. Šī ir viena no ES pētniecības un inovācijas programmas “Horizon 2020” aktivitātēm, kurā sadarbojas 25 partneri no dažādām ES valstīm un Šveices. Projektā tiek pievērsta uzmanība arī FinTech nozares izaicinājumiem, lai uzlabotu Eiropas FinTech nozares konkurētspēju, visās valstīs izveidojot kopīgu pieeju un regulējumu.

Seminārā ar savu pieredzi un zināšanām dalīsies starptautiski FinTech jomas eksperti. Lai piedalītos un saņemtu pieeju semināra materiāliem, nepieciešams reģistrēt savu dalību līdz 17. novembrim šeit.

FKTK ir projekta partneris Latvijā, un viens no FKTK stratēģiskajiem virzieniem ir FinTech atbalsts, kā arī finanšu sistēmas inovāciju veicināšana. Sadarbībā ar citām valsts iestādēm FKTK mērķis ir radīt FinTech draudzīgu vidi, kas veicinātu inovatīvus finanšu pakalpojumus Latvijā un piesaistītu jaunus uzņēmumus šo pakalpojumu sniegšanai.

FinTech ir tehnoloģijās balstīta finanšu inovācija, kura dod iespēju radīt jaunu biznesa modeli vai tā piemērošanas veidu, jaunu procesu vai pakalpojumu, kas maina līdzšinējo pieeju. Plašāku informāciju par FKTK darbu FinTech jomā pieejama tīmekļa vietnē: https://www.fktk.lv/licencesana/inovacijas-un-fintech.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats