08. maijs, Trešdiena
Vārda dienas: Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Tiks rīkots īpašs seminārs lietvežiem un biroja vadītājiem par jaunumiem dokumentu pārvaldībā
Tiks rīkots īpašs seminārs lietvežiem un biroja vadītājiem par jaunumiem dokumentu pārvaldībā
Autors: BNA.LV / 23. februāris 2015, 17:27
Ikvienam uzņēmuma lietvedim vai biroja vadītājam ir regulāri jāseko līdzi jaunumiem un izmaiņām dokumentu pārvaldības regulējumā un lietvedības noteikumos, tāpēc jau 20. martā "Lietvedības mācību centrs" rīkos īpašu semināru un meistarklasi "Dokumentu pārvaldības darba organizēšana atbilstoši spēkā esošiem normatīvajiem aktiem uz 2015. gada 1. martu," ko vadīs lietvedības un biroja darba organizācijas eksperte Jolanta Brilte.


Seminārā tiks skatīti būtiskākie aspekti dokumentu pārvaldības un darba organizēšanā- saturiski tiks izklāstīta uzņēmuma un likumdošanas prasībām atbilstoša vienkāršota lietvedības sistēma un tās ieviešana, tiks sniegta informācija par dokumentu juridisko spēku, jaunajām izmaiņām pārvaldes dokumentu noformēšanā, uzņēmuma lietvedības procesa organizāciju, dokumentu atvasinājumu un dokumentu dublikātiem, iesnieguma un informācijas atklātības likumiem, elektronisko parakstu, darbu ar elektroniskajiem dokumentiem u.c. jautājumiem.

Diemžēl, bieži nākas saskarties ar situāciju, kad nepareizas dokumentu apstrādes rezultātā uzņēmumi finansiāli zaudē pat vairākus desmitus tūkstošus eiro. Lai izvairītos no šādām situācijām ir būtiski ne tikai iepazīt teorētiskās nostādnes, bet arī prast tās pielietot ikdienas darbā. Ikvienam uzņēmuma lietvedim vai biroja vadītājam nepieciešams regulāri apgūt aktuālās izmaiņas un jaunumus nozarē, iepazīt teorētiskās zināšanas lietvedības darbā un praktiskās iemaņas dažādu dokumentu izveidē un noformēšanā, kā arī uzzināt par aktuālajām izmaiņām normatīvajos dokumentos, kas regulē lietvedības procesa un arhīva darba organizēšanu uzņēmumā.

Lektorei Jolantai Briltei ir profesionāla pieredze vadības jomā vadot piecas uzņēmuma filiāles un strādājot ar lietvedības dokumentiem uzņēmumos. Vairāk kā 10 gadu lietvedības un biroja darba organizācijas darba pieredze, kā arī vairāk kā 8 gadu menedžmenta un prezentācijas prasmes pasniedzējas darba pieredzē gan Biznesa augstskolā Turība, mācību centrā BUTS, kā arī ES projektos. Publikācijas par lietvedības likumu izmaiņām žurnālā "Bilance". Vairāk kā 4 gadu pieredze Rīgas Valsts tehikuma "Biroja un darba organizācijas" speciālistiem Valsts eksāmena komisijā par komisijas priekšsēdētāju.

“Lietvedības mācību centrs” regulāri seko līdzi jaunākajām aktualitātēm un problēmjautājumiem, semināru apmeklētājiem sniedzot precīzu, profesionālu un kvalitatīvu informāciju.“ Lietvedības mācību centrs” strādā tikai ar zinošākajiem un pieredzējušākajiem nozares ekspertiem, tādējādi dodot iespēju semināru apmeklētājiem iegūt profesionālu redzējumu un praktiskus piemērus, kas noderēs gan darbā, gan sadzīvē.

Pateicoties "Biznesa uzrāviens" līdzfinansējumam, semināra izmaksas sastāda vien EUR 79 (standarta cena EUR 199). Ņemot vērā to, ka vietu skaits ir ierobežots, “Lietvedības mācību centrs” aicina interesentus savlaicīgi pieteikt savu dalību. Pieteikumus brīvā formā lūgums sūtīt uz e-pastu: lietvedibas.centrs@e-pasts.lv, vai arī sazināties pa tālr.  +371 25396231.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Lietvedības mācību centrs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats