02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Administratora un uzņēmuma vadības bezdarbība veicina „Liepājas Metalurga” izsaimniekošanu
Administratora un uzņēmuma vadības bezdarbība veicina „Liepājas Metalurga” izsaimniekošanu
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 1. oktobris 2013, 16:52
Liepājas metālapstrādes uzņēmuma „Liepājas Metalurgs” tiesiskās aizsardzības procesa administratora Haralda Velmera un uzņēmuma padomes priekšsēdētāja Gunta Vilnīša bezdarbība veicina uzņēmuma izsaimniekošanu, draudot ar tā maksātnespēju un likvidāciju, uzskata „Liepājas Metalurga” akcionārs Kirovs Lipmans.


Kirovs Lipmans: „Jau ir pagājis turpat vesels mēnesis kopš tiesiskās aizsardzības procesa spēkā stāšanās, bet neviena no atbildīgajām personām – ne H. Velmers, ne G. Vilnītis – nav izpildījuši solījumus par uzņēmuma ražošanas atjaunošanu. Pretēji labiem uzņēmuma pārvaldības principiem pēdējā mēneša laikā uzņēmumā ir turpināta mantas izsaimniekošana un iztirgošana, ko ar savu bezdarbību ir veicinājusi uzņēmuma vadība.

Ir kļuvis skaidrs, ka neviens cits šiem cilvēkiem neuzticēs 10 miljonus latu, kurus ir nepieciešams investēt uzņēmumā. Savukārt administrators visu šo nedēļu laikā nav atradis pāris stundas brīva laika, lai tiktos un pārrunātu uzņēmuma glābšanu ar vienīgo reālo investoru – Kirovu Lipmanu, kurš jau vienreiz ir attīstījis „Liepājas Metalurgu” un ir apliecinājis gatavību investēt uzņēmumā arī šoreiz.

Šāda rīcība rada pamatotas bažas par uzņēmuma vadības patiesajiem nolūkiem un apliecina administratora līdzšinējos publiskos apgalvojumus par mērķi novest uzņēmumu līdz maksātnespējai un likvidācijai!”




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Kirovs Lipmans, Liepājas Metalurgs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats