02. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Zaharjins paziņojumā norāda, ka tic LM nākotnei
Zaharjins paziņojumā norāda, ka tic LM nākotnei
Autors: Apollo.lv / 1. augusts 2013, 10:11
Uzņēmuma «Liepājas metalurgs» (LM) akcionārs Sergejs Zaharjins paziņojumā medijiem ceturtdien izsaka pateicību LM darbiniekiem par uzticību, kā arī pauž pārliecību, ka rūpnīca darbosies arī nākotnē.


«Smagā situācija, kas izveidojusies metalurģijas nozarē Eiropā, nav saudzējusi arī vienīgo metalurģijas uzņēmumu Baltijā AS «Liepājas metalurgs». Kopumā ar to nevar nerēķināties,» pauž Zaharjins.

Konkrētās lietās, kas saistītas ar uzņēmuma glābšanu, Zaharjins min nesaprātīgu energoresursu izmantošanas tarifu politiku valstī, «zaļās komponentes» pārspīlēšanu. Taču arī šie iemesli nav galvenie, kurus apzinoties, var uzreiz sakārtot Liepājas lielākā uzņēmuma darbu. Apzināties problēmu vēl nenozīmē atrast ceļu, kā no tās iziet.

Zaharjins norāda, ka nevienam nav šaubu par to, cik sociāli un ekonomiski nozīmīgs ir uzņēmums, un viņš tic, ka balstoties uz sadarbību starp LM vadību, «kreditoru klubu» un konsultantu «Prudentia Advisers», tiks izstrādāts tāds tiesiskās aizsardzības plāns, kas ļaus jau tuvākajā laikā atjaunot rūpnīcas darbu.

«Esmu pateicīgs visiem metalurgiem par uzticību rūpnīcai un ticu rūpnīcas rītdienai,» teic Zaharjins.

Vienlaikus Zaharjins arī atvainojas visiem rūpnīcas strādniekiem, ka trešdien sarunu nevarēja turpināt, jo pēdējā laika notikumi tomēr esot ietekmējuši viņa veselību.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Liepājas metalurgs, Sergejs Zaharjins

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats