01. maijs, Trešdiena
Vārda dienas: Ziedonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijas Valsts ceļu valdē amatu ieguvis sociālais darbinieks-pedagogs
Latvijas Valsts ceļu valdē amatu ieguvis sociālais darbinieks-pedagogs
Autors: Apollo.lv / 8. janvāris 2013, 17:09
Ar satiksmes ministra Aivja Roņa ziņu pagājušā gada nogalē amatā uzņēmumā «Latvijas valsts ceļi» iecelts tā sauktā «Olšteina sešinieka» cilvēks, kurš savulaik ieguvis sociālā darbinieka-pedagoga izglītību, otrdien vēstī portāls «pietiek.com».


Turpmāk par Latvijas valsts autoceļu tīklu pārvaldīšanu, tam piešķirtā finansējuma administrēšanu, valsts autoceļu tīkla uzturēšanas un attīstības plānošanu un vadīšanu, valsts pasūtījuma organizēšanu valsts autoceļu tīklā veicamajiem darbiem un pakalpojumiem, valsts autoceļu tīkla standartu un tehnisko noteikumu projektu izstrādes pasūtīšanu un vadīšanu, valsts un pašvaldību autoceļu reģistra uzturēšanu un pilnveidošanu, kā arī pašvaldību autoceļu tīkla pārraudzīšanu rūpēsies Reinis Freimanis.

Portāls norāda, ka 1980.gadā dzimušais bijušais Zatlera Reformu partijas ētikas komisijas loceklis Freimanis no ceļu apsaimniekošanas ir vēl daudz tālāk nekā slavenais «Šlesera šofera dēls» no AS «Pasažieru vilciens» darbības jomas.

Freimanis 2004.gadā Sociālā darba un pedagoģijas augstskolā «Attīstība» ieguvis augstāko profesionālo izglītību specialitātē «sociālais darbinieks-pedagogs».

Ministrijā portālam gan skaidro, ka Ronis uzskata: uzņēmumos «Latvijas Valsts ceļi» un «Latvijas Ceļu uzturētājs» valdes locekļu kvalifikācija un profesionalitāte ir atbilstoša šo posteņu pienākumiem.

Ministrija nesaskatot arī nekādas pretrunas sociālā pedagoga izvēlē par vienu no «Latvijas Valsts ceļu» vadītājiem: «Saskaņā ar Komerclikuma 221.pantu un speciālā likuma «Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām» 94.pantu par valdes locekli var būt fiziska persona, kura pārvalda valsts valodu, kuras darba pieredze, izglītība un kvalifikācija nodrošina valdes locekļa uzdevumu profesionālu izpildi.»


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivis Ronis, Latvijas valsts ceļi, Reinis Freimanis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats