16. maijs, Ceturtdiena
Vārda dienas: Edijs, Edvīns
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgas namu valdes priekšsēdētājas amatā izvirza Vinetu Veriku
Rīgas namu valdes priekšsēdētājas amatā izvirza Vinetu Veriku
Autors: Diena.lv / 21. novembris 2012, 17:13
Trešdien, 21.novembrī, noslēdzies Rīgas domes izsludinātais atklātais konkurss uz SIA Rīgas nami valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatiem. Kopumā, izvērtējot 47 konkursantus, komisija nolēma valdes priekšsēdētāja amatam virzīt Vinetu Veriku un valdes locekļa amatam Agri Bērziņu, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāve Liene Pētersone.


V.Verika desmit gadus ir strādājusi būvniecības kompānijā SIA Merks, bijusi kompānijas valdes locekle un tehniskā direktore. Rīgas Tehniskajā universitātē ieguvusi arhitekta bakalaura grādu un Rīgas Stradiņa universitātē maģistra grādu ar specializāciju Eiropas Savienības tiesībās un uzņēmējdarbības vadībā, raksta Diena.lv.

A.Bērziņš ir bijis AS Latvijas Krājbanka administratīvais direktors, strādājis nekustamo īpašumu investīciju kompānijā Aureus Kapitāls un AS NORD/LB Latvija. Latvijas Universitātē (LU) ieguvis bakalaura grādu tiesību zinātnēs un maģistra grādu LU Ekonomikas un vadības fakultātē ar specializāciju vadībzinātnēs.

SIA Rīgas nami valdes priekšsēdētājs un valdes loceklis amatos tiks apstiprināti 3.decembrī uzņēmuma dalībnieku sapulcē.

Jau ziņots, ka atklātais konkurss uz SIA Rīgas nami valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa vietām tika izsludināts 23.oktobrī.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīgas nami, Vineta Verika

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats