04. maijs, Sestdiena
Vārda dienas: Viola, Vizbulīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » LAP ekspansija ar Baltic Taxi iegādi vien neapstāsies
LAP ekspansija ar Baltic Taxi iegādi vien neapstāsies
Autors: V. Lēvalde, I. Mārtiņa, M. Ķirsons / DB.LV / 18. septembris 2012, 14:24
Taksometru Baltic Taxi nonākšana a/s Liepājas autobusu parks kontrolē iezīmē jaunu pavērsienu pasažieru pārvadājumu biznesā, gaida tālākos soļus.


Tiek norādīts, ka a/s Liepājas autobusu parks (viens no lielākajiem akcionāriem pastarpināti ir Andra Šķēles ģimene) ar Rīgā strādājošas taksometru pakalpojumu sniedzējkompānijas kapitāldaļu iegādi neaprobežosies. Gaidāmi jauni darījumi un cīņa par pasažieru pārvadājumu pasūtījumu iegūšanu arī citviet Latvijā, raksta DB.LV.

To apliecina arī a/s Liepājas autobusu parks (LAP) valdes locekļa Oskara Špickopfa sacītais, ka aptuveni mēneša laikā plānots izstrādāt jaunu pakalpojumu - ieviešot taksometru pakalpojumus Liepājā, piedāvāt pasažieriem no dzīvesvietas nokļūt starppilsētu satiksmes autobusu iekāpšanas vietā.

Otrs ieguldījums paredz veidot meitasuzņēmumu, kas uzsāks autobusu iznomāšanu tūrisma firmām, uzsver O. Špickopfs. Viņš norāda, ka ieguldījums Baltic Taxi (BT) un jaunā tūrisma pakalpojumu uzņēmuma pamatkapitālā veikts no iepriekšējos gados uzkrātās peļņas.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Baltic Taxi, Liepājas Autobusu parks, Šķēle

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats