04. maijs, Sestdiena
Vārda dienas: Viola, Vizbulīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Dzīvojamo teritoriju iedzīvotājus priecēs vietējo Latvijas audzētāju stādi
Dzīvojamo teritoriju iedzīvotājus priecēs vietējo Latvijas audzētāju stādi
Autors: BNA / 6. septembris 2012, 16:03
Uzņēmuma SIA Namu apsaimniekošana dārznieki 40 apsaimniekoto namu teritorijās dzīvojamā sektorā septembrī, kā ik gadu, papildus namu apsaimniekošanas tehniskajiem un tīrīšanas darbiem uzsāks vairāk nekā 500 dekoratīvo augu stādīšanu pie apsaimniekoto objektu namdurvīm, kurus uzņēmums iegādājies tieši no Latvijas dekoratīvo augu audzētājiem. 


Neskatoties uz rudens iestāšanos, uzņēmuma SIA Namu apsaimniekošana dārznieki joprojām aktīvi turpina rosīties esošajās un topošajās apsaimniekoto māju puķu dobēs, lai savu namu iedzīvotājus priecētu līdz pat pirmajam sniegam. Stādīšanas darbus uzņēmums plāno pabeigt līdz 20.septembrim.

„Izvēlējāmies krāšņus vietējo Latvijas audzētāju rudenīgus dekoratīvos augus, galvenokārt tie būs sārtas un baltas krāsas dekoratīvo kāpostu šķirnes „Peacock”, „Pigeon”, kā arī rudens puķes- krizantēmas un Miķelīši, kas priecēs acis un dvēseli arī vēlā rudenī, kad vasaras krāšņums jau būs aiz muguras” – tā norāda SIA Namu apsaimniekošana galvenā dārzniece Linda Rulle.

SIA Namu apsaimniekošana, ir uzņēmums, kas kopš 1998.gada specializējas namu apsaimniekošanas pakalpojumu jomā sērijveida dzīvojamo māju, kā arī komercobjektu sektorā, visā Latvijas teritorijā. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: namu apsaimniekošana, stādu audzētaji, vietējie uzņēmumi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats