07. maijs, Otrdiena
Vārda dienas: Henriete, Henrijs, Jete
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ventspils ventiem jauni panākumi
Ventspils ventiem jauni panākumi
Autors: Dace Vašuka / NRA.lv / 30. maijs 2012, 12:30
Ventu kampaņa ieguvusi sudraba godalgu prestižajā starptautiskajā Kijevas reklāmas festivālā. No zelta ventus šķīrusi vien žūrijas neticība lielajam Ventspils naudiņas pieprasījumam, par kuru žūrijas locekļi paši savām acīm nav varējuši pārliecināties.


13. Kijevas reklāmas festivālā Odesā, kas ir prestižākais reklāmas jomas pasākums uz Austrumiem no Baltijas, Ventspils ventu kampaņa ar nosaukumu Valsts valstī ieguvusi sudraba godalgu, raksta NRA.lv.

Reklāmas aģentūras DDB Latvia, kas ir kampaņas autori, izpilddirektors Andris Rubīns stāsta, ka no zelta medaļas vai pat Grand prix Ventspils mārketinga kampaņu šķīra vien fakts, ka starptautiskā žūrija līdz galam nav noticējusi tam, ka pēc ventiem bijis tāds pieprasījums un ažiotāža visā Latvijā. A. Rubīns atklāj, ka nereti ir gadījumi, kad darbu iesniedzēji mēdz izpušķot savus panākumus. Tomēr festivāla žūrija ventu kampaņu novērtējusi kā ļoti atraktīvu un inovatīvu. Reklāmas eksperts zina teikt, ka tik tiešs fokuss uz pilsētas pozicionēšanu kā valsti, ar tādu radošu pieeju un kvalitatīvu dizainu un izpildījumu, starptautiskajiem reklāmas guru ir bijis pārsteigums. Lai arī pieteicēji festivālam un kampaņas autori ir jau minētā aģentūra, A. Rubīns norāda, ka tādi panākumi nebūtu, ja aktīvi neiesaistītos Ventspils mārketinga un tūrisma speciālisti. Turklāt, viņaprāt, patiesos kampaņas panākumus varēs novērtēt tikai tagad, kad sākusies tūrisma sezona. Savukārt Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītāja Una Libkovska Neatkarīgajai atklāj, ka ventu apgrozījums nemitīgi aug, pelnīšanas iespējas paplašinās un tajā iesaistās aizvien vairāk uzņēmēju. Ventspils aktīvi gatavojas Govju parādei, un viens no pārsteigumiem tajā būs saistīts arī ar ventiem. Pagaidām to neatklāj.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Rubīns, DDB Latvia, Kijeva, venti, Ventspils

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats