06. maijs, Pirmdiena
Vārda dienas: Didzis, Gaidis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Lemberga hūtē atvērtas visas trases
Lemberga hūtē atvērtas visas trases
Autors: Santa Raita / NRA.lv / 3. februāris 2012, 11:47
Ventspils slēpošanas kalnā Lemberga hūte šodien pulksten 15 atklās snovparku un apgaismotu distanču slēpošanas trasi, līdz ar to būs atvērtas visas trases. Lemberga hūtē jau darbojas kalnu slēpošanas, kameršļūkšanas un bērnu trase.


Snovparks ir viens no šīs sezonas slēpošanas kalna jaunumiem, un viens no jaunajiem objektiem, kas atradīsies snovparkā, būs Latvijā lielākais un labākais gaisa spilvens jeb airbag (15 x 11 m) – lielisks papildinājums sacensībām, drošiem sarežģītu elementu treniņiem, šoviem un interesantākam nobraucienam. Gaisa spilvens būs pieejams darbdienās no pulksten 19 līdz 21, brīvdienās no pulksten 12 līdz 15 (bez papildu samaksas); pārējā laikā iespējams vienoties individuāli, raksta NRA.lv.

Snovparka plānu izstrādājusi sertificētu speciālistu aģentūra, un tā elementi atbilst starptautiskiem standartiem, līdz ar to slēpošanas kalns var uzņemt starptautiska līmeņa sacensības. Pirmās šīs sezonas sacensības – Baltijas valstu čempionāta posms snovbordā un slēpošanas frīstailā – tur plānotas jau 18. februārī.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Lemberga hūte, Ventspils

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats