17. maijs, Piektdiena
Vārda dienas: Dailis, Herberts, Umberts
Sākuma lapa » Intervijas » Zūzena: Diemžēl nevaram atļauties tā turpināt
Zūzena: Diemžēl nevaram atļauties tā turpināt
Autors: Baiba Lulle / NRA.lv / 1. novembris 2013, 11:23
Fragments no šodien "Neatkarīgajā Rīta Avīzē" publicētās intervijas ar mediju koncerna Modern Times Group (MTG) TV un radio vadītāju Latvijā Baibu Zūzenu.


– Aiziešana no bezmaksas apraides skaršot 6–7% skatītāju, skaitliski tas būtu 200–250 tūkstoši cilvēku. Šādas auditorijas daļas zaudēšana ir to finansiālo ieguvumu vērta? Esat domājuši par šiem cilvēkiem?

– Mēs neesam ļoti priecīgi par to, ka daļa mūsu lojālās auditorijas mūs, iespējams, no jaunā gada vairs neredzēs. Būs kaut kāda auditorijas daļa, kas nevarēs atļauties iegādāties kādu no maksas televīzijas pakām.

Skaitļi ir dažādi, jo tiek izmantotas dažādas atskaites sistēmas. No auditorijas, kas skatās televīziju, tikai bezmaksas pakas šobrīd skatās apmēram 6–7%. Ja ņemam pilnīgi visas Latvijas mājsaimniecības, arī tās, kuras televīziju neskatās vispār, tad tas procents var būt lielāks. Protams, par to neesam laimīgi, bet diemžēl nevaram atļauties tā turpināt. Jāņem vērā arī tehnoloģiju attīstība, cilvēki arvien vairāk TV video saturu skatās internetā, mūsu TV3Play servisa piedāvājuma izmantotāju skaits arvien aug.

– Bet domājat, ka tie, kas bija tikai šajās bezmaksas pakās, tagad skatīsies jūs internetā?

– Nē, es runāju vairāk par kopējām tendencēm. Daļa auditorijas iegādāsies kādu maksas paku, daļa paliks tikai ar sabiedriskās TV kanāliem. Bet, raugoties uz interneta lietotāju demogrāfisko sastāvu, nez vai šīs auditorijas būtiskākā daļa sāks lietot interneta TV.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Baiba Zūzena

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats